Το InVeria.gr μέσα στις φλόγες και ένα "φλέγον" ερώτημα (βίντεο)

Από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς στη Βέροια, το InVeria.gr βρέθηκε εκεί, ανάμεσα στις φλόγες, στους καπνούς, αλλά και στους ανθρώπους που πάλευαν να την θέσουν υπό έλεγχο.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που αφήσαμε... κάμερες και φωτογραφικές μηχανές και πιάσαμε τους κουβάδες και τις... μάνικες.

Δείτε το "οδοιπορικό" μας:

Η μυρωδιά είναι ακόμη έντονη πάνω από τους πυκνούς καπνούς, ωστόσο καταφέραμε να ζήσουμε από κοντά την αγωνία των πυροσβεστών και άλλων συμμετεχόντων στην επιχείρηση κατάσβεσης (από μέλη εθελοντικών οργανώσεων, μέχρι αστυνομικούς και τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δ. Βέροιας Βασίκη Παπαδόπουλο με δημοτικούς υπαλλήλους), μαζί με την αγωνία των πολιτών που είχαν στην περιοχή οικίες ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. 

Ο αέρας ακόμη φυσάει σαν... λωλός και σίγουρα δεν ήταν εύκολη υπόθεση να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Όμως, πρέπει να δούμε κάποια στιγμή και τα αίτια της, παρ' ολίγον, τραγωδίας για πολλούς συμπολίτες μας, που κόντεψαν να χάσουν περιουσίες ολόκληρες:
Τι συμβαίνει με το δίκτυο της ΔΕΗ; Ισχύει - όπως μας έλεγαν άνθρωποι που ξέρουν - πως το 80% τέτοιου είδους πυρκαγιών προέρχονται από το δίκτυο της ΔΕΗ; Όπως και σημερινή, που προκλήθηκε από έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, όπως ανέφεραν οι πρώτες - ανεπίσημες - πληροφορίες που συλλέξαμε από το σημείο. Καλές οι συστάσεις προς τους πολίτες της περιόδους υψηλού κινδύνου, αλλά τι κάνει το ίδιο το κράτος; 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο