Ημαθία: Εκτροπή αυτοκινήτου έξω από τους Γεωργιανούς - Σοβαρότατος τραυματισμός 60χρονης


Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής (28/8) στο 5ο χλμ της παλιάς Εθνικής οδού Βέροιας – Κοζάνης, λίγο μετά το χωριό Γεωργιανοί.

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, με κατεύθυνση προς Βέροια εξετράπη από την πορεία του και έπεσε σε παράπλευρο στο δρόμο χαντάκι βάθους δυο μέτρων περίπου.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες κατόρθωσαν να βγουν από το αυτοκίνητο, όχι όμως και η συνοδηγός, μια 60χρονη γυναίκα, η οποία απεγκλωβίστηκε αρκετή ώρα αργότερα, από άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.

Για να καταστεί δυνατός ο απεγκλωβισμός οι Πυροσβέστες έκοψαν την οροφή του αυτοκινήτου και ανέσυραν από μέσα την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βαρύτατα τραυματισμένη γυναίκα δεν έδειχνε να έχει εμφανή σημεία ζωής (σ.σ.: άλλες πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί, αναφέρουν πως όντως η γυναίκα ήταν νεκρή). 

Οι πέντε επιβαίνοντες όπως και άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε επέστρεφαν από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παναγία Σουμελά.

Πηγή: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο