Ελληνίδα με καταγωγή από τη Νάουσα διεκδικεί τον τίτλο «Miss Earth America 2016»

Μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αμερική, αλλά είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Νάουσα Ημαθίας.

Η Κατερίνα Κατακαλίδη έχει πάρει τον τίτλο «Teen Miss New York» είναι μόλις 18 χρονών και διεκδικεί τον τίτλο «Miss Earth America 2016». Η κοπέλα που θα κερδίσει αυτό τον τίτλο θα αναδειχθεί σε πρέσβειρα και θα κληθεί να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και του πλανήτη.

Ο χώρος της μόδας ενδιαφέρει την Κατερίνα Κατακαλίδη και έχει την στήριξη της οικογένειάς της αλλά δεν εγκαταλείπει το όνειρο της ιατρικής.


«Μ' αρέσει το μόντελινγκ και αν τα πράγματα είναι ευνοϊκά, θέλω να κάνω καριέρα στον χώρο. Έχοντας τον τίτλο της Teen Miss New York, διαπίστωσα ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του χώρου και του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Κυνηγάω τα όνειρα μου κι αυτό είναι κάτι που το έμαθα από τους Έλληνες γονείς μου και τους παππούδες μου. Είμαστε μια κλασική ελληνική οικογένεια, που ζούμε όμως στη Νέα Υόρκη. Όσα μου δίδαξαν οι δικοί μου άνθρωποι είναι φώτα που θα υπάρχουν για πάντα στη ζωή μου, γι' αυτό και δεν θα εγκαταλείψω ποτέ το όνειρο μου να γίνω γιατρός. Μ' αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους και θέλω να τους βλέπω όλους να νιώθουν καλά.
Η διάθεση μου να βοηθάω με οδήγησε στο να συμμετάσχω και στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, γιατί αφορά στην προσφορά μας στο περιβάλλον και στον πλανήτη μας» δήλωσε στην Freddo και συνέχισε: «Ξέρω ότι η Ελλάδα έχει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά πιστεύω ότι οι Έλληνες μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν χρειάζεται να περιμένουν τη βοήθεια κανενός. Μπορούν και μόνοι τους»

Πηγή: gossip-tv.gr

 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο