Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (31/8/2016)

Συνεδριάζει με 29 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο.

Τα θέματα έχουν ως εξής:

ΘΕΜΑ
1ο:
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 165/2016 απόφασης του Ν.Π. με την επωνυμία «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π&Π.Α.» επί του Απολογισμού του, οικονομικού έτους 2015
ΘΕΜΑ
2ο:
Έγκριση ή μη α) συμμετοχής του Δ.Βέροιας στην πανελλήνια εκστρατεία υπέρ των ελεύθερων χώρων από καπνό και β) έκδοσης του σχετικού ψηφίσματος  
ΘΕΜΑ
3ο:
Έγκριση ή μη καθορισμού της ελάχιστης απόστασης κατηγορίας οικημάτων από το νέο σχολικό συγκρότημα στην περιοχή Γιοτζαλίκια
ΘΕΜΑ
4ο:
Έγκριση ή μη άρσης και εκ νέου επιβολής ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 458,00 τ.μ., επί της οδού Πλατάνων, στο Ο.Τ. 145 του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης Βέροιας
ΘΕΜΑ
5ο:
Έγκριση ή μη της αριθ. 180/2016 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.», περί αναμόρφωσης (4η) του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, έτους 2016.
ΘΕΜΑ
6ο:
Έγκριση ή μη καταρχήν κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης τμήματος του υπ’ αριθ. 1147 ζ  αγροτεμαχίου   της Τ.Κ. Πατρίδας
ΘΕΜΑ
7ο:
Έγκριση ή μη συνέχισης της λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης.
ΘΕΜΑ
8ο:
Έγκριση ή μη κοπής δέντρου στην Τ.Κ. Τριποτάμου
ΘΕΜΑ
9ο:
Έγκριση ή μη επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπ/σης για την κάλυψη δαπάνης υλοποίησης του θεσμού του εθελοντή σχολικού τροχονόμου
ΘΕΜΑ
10ο:
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση χώρου στις πηγές Λευκόπετρας»
ΘΕΜΑ
11ο:
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Βεργίνας».
ΘΕΜΑ
12ο:
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της 1ης φάσης και της συνολικής προθεσμίας της μελέτης «Μελέτη στατικής αποκατάστασης και τεύχη δημοπράτησης του ακινήτου από δωρεά Κορνηλίας χήρας Καραναστάση».
ΘΕΜΑ
13ο:
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Γιοτζαλίκια».
ΘΕΜΑ
14ο:
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου και διαπλάτυνση-ασφαλτόστρωση οδού Ρωμανίας και καθέτων οδών περιοχής Γιοτζαλίκια».
ΘΕΜΑ
15ο:
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση ακαλύπτου χώρου του καταφυγίου ζώων Δ.Βέροιας»
ΘΕΜΑ
16ο:
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία Ριζωμάτων»
ΘΕΜΑ
17ο:
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανέγερση 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ στο Ο.Τ.631 στην περιοχή Γιοτζαλίκια Βέροιας».
ΘΕΜΑ
18ο:
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Βελτίωση μικροκλίματος στην περιοχή συμβολής των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Αμύνης».
ΘΕΜΑ
19ο:
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Μακεδονίδος».
ΘΕΜΑ
20ο:
Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Εξωτερικός αγωγός αποχέτευσης Πανόραμα Γιοτζαλίκια Φλαμουριές».
ΘΕΜΑ
21ο:
Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης διαφημιστικού χώρου στον Σύλλογο Παλατιτσιωτών Ν.Ημαθίας για την προβολή δραστηριοτήτων του.
ΘΕΜΑ
22ο:
Έγκριση ή μη θέσης σε κυκλοφορία οχημάτων του Δήμου και εξουσιοδότηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.
ΘΕΜΑ
23ο:
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. του Παύλου Τροχόπουλου από βεβαιωτικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.
ΘΕΜΑ
24ο:
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της εταιρίας «ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.
ΘΕΜΑ
25ο:
Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στον Αθανάσιο Αδαμίκο.
ΘΕΜΑ
26ο:
Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης του Δ.Βέροιας με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΔΙΚΤΥΩΣΗ» εκπαιδευτικής εκδήλωσης για την ρομποτική και β) παραχώρησης της χρήσης της πλατείας Ελιάς.
ΘΕΜΑ
27ο:
Επί αιτήματος της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO Α.Ε. για την παραχώρηση χώρου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης προβολής της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
ΘΕΜΑ
28ο:
Επί αιτήματος του Συλλόγου «Το σπίτι της γιαγιάς Μαρίκας» για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.
ΘΕΜΑ
29ο:
Επί αιτήματος της Κ.Ν.Ε. για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο