Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας - ΑΕΠ Βέροιας 1-2

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, από την αντίστοιχη ομάδα ΑΕΠ Βέροιας, το απόγευμα  της Κυριακής 25/9/2016, με τελικό σκορ 1 – 2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυνατά  με καλή ευκαιρία στο 3' όταν μετά από κόντρες της μπάλας στην περιοχή των φιλοξενουμένων έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Ντόβας αλλά στο σουτ που δοκίμασε, μπλόκαρε ο Ιωαννίδης την τελευταία στιγμή.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του αρχηγού του Αγροτικού Αστέρα  Χειμωνίδη Δ., μόλις στο 5’ , όταν προσπάθησε σε αντεπίθεση να κατεβάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και όταν πάτησε στο έδαφος του γύρισε το γόνατο. Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα συνέχισε με 10 παίκτες μέχρι το 12’ που έγινε η αλλαγή και στο 9' είχε καλή ευκαιρία με σουτ του Σερασκιέρη, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Επόμενη καλή στιγμή για τον Αγροτικό Αστέρα στο 18΄ με τον ίδιο παίκτη με σουτ , έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.   

ΟΙ φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνα του Αστέρα και στο 40' στο δυνατό σουτ του  Καλλίνη, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν για δεύτερη φορά την αδράνεια της άμυνας και ο Καλλίνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, από το ύψος της μικρής περιοχής, κάνοντας το 0 – 1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ανέβασε στροφές και πίεζε συνεχώς την αντίπαλη περιοχή για ισοφάριση. Στο 55’ όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας που δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά ο Σακελαρίου έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0 – 2.   

Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και στο 58' στο μακρινό δυνατό σουτ του Ντόβα, από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Επόμενη καλή στιγμή στο 62' με πολύ καλή ενέργεια του Χαλβατζή, που έφυγε από πλάγια,  έβγαλε σέντρα στην περιοχή με αποδεκτή τον αφύλακτο Αντωνιάδη και στο απευθείας σουτ που δοκίμασε ο τελευταίος η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 66' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβατσίδη,  έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η συνεχής πίεση των παικτών του Αστέρα στην αντίπαλη περιοχή έφερε καρπούς, στο 68', με πολύ καλή φάση, το γυριστό σουτ του Ντόβα, αλλά την τελευταία στιγμή απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω από τη γραμμή και έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Χαλβατζής, στην μικρή περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 – 2 , δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στην περιοχή τους με σκοπό να κρατήσουν το αποτέλεσμα ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν την ισοφάριση. Πολύ καλή ευκαιρία στο 74' με σωτηρία απομάκρυνση της μπάλας από τον Ιωαννίδη με μπουνιές, πριν πάρει κεφαλιά ο Αντωνιάδης σε κενή εστία. Στο 76' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα, έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε σταθερά την μπάλα Ιωαννίδης.  Επόμενη καλή φάση για ισοφάριση στο 82', με σουτ του Ρηγόπουλου από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 93' στο δυνατό σουτ του Ντόβα, από το ύψος της περιοχής απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, ο Ιωαννίδης που έπεσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, με καλή κυκλοφορία σε όλο τον αγώνα, αλλά τα 2 λάθη στην άμυνα στοίχισαν στο θετικό αποτέλεσμα.     

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  (Κώστας Μουρτζίλας): Μυλώσης, Χειμωνίδης (12' λτρ. Χαλβατζής) Ντόβας, Κουβατσίδης, Σερασκιέρης, Ζέρβας, Λασκάρογλου (63' Δήμου), Αντωνιάδης, Αλιμέτα (77' Κυριακίδης), Εμμανουηλίδης, Ρηγόπουλος.

Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Μίλης) : Ιωαννίδης, Κιατικίδης, Ηοni, Πουλιόπουλος, Παναγιωτίδης, Κωστογλίδης, Σακελαρίου (83' Μωϊσίδης), Καλλίνης, Καφετζής, Πετράκης (65' Σιούτης), Τιμόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου Κ. με βοηθούς τους  κ. Βαλκάνο Ν. και Καραϊωσίφ Α.

Πηγή - Περισσότερο φωτογραφικό υλικό: agrotikos-asteras.blogspot.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο