Λαζαρίδης: "Κατά 99,999% έργο του Δ. Βέροιας το σχολείο στα Γιοτζαλίκια" - Στις 15/10 πιθανότατα τα εγκαίνια

Για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου προσδιορίζεται κατά πάσα πιθανότητα η τελετή εγκαινίων του νέου εκπαιδευτηρίου στα Γιοτζαλίκια Βέροιας. Αυτή την πληροφορία έδωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της Δευτέρας (26/9) ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες του InVeria.gr που έκαναν λόγο για... υψηλές πολιτικές παρουσίες από τον χώρο της Παιδείας, αν και - με όσα γίνονται στην κεντρική πολιτική επικαιρότητα - φαίνεται πως δεν θα επιβεβαιωθούν.

Αναφορικά με διάφορα που ακούγονται περί μη πρόσκλησης παλιών αιρετών σε τελετές αγιασμού κλπ - κάποιοι έφεραν τα "παραπονάκια" του fb στο Δημοτικό Συμβούλιο - ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παρακαμφθούν όλοι όσοι συνέβαλαν για το σχολείο». 

Από την άλλη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Άρης Λαζαρίδης "άδειασε" όσους "κοκορεύονται" πως έκαναν οραματισμούς στα χαρτιά, ενώ στην ουσία δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τίποτα από αυτά, κάνοντας λόγω για άπειρες χωροθετήσεις και προτάσεις. «Ποιος και πώς υλοποιεί τα έργα είναι το ζήτημα. Η μελέτη και το έργο έγινε από τον δήμο Βέροιας με 99,999% συμμετοχή. Κάθε στάδιο τεχνικού έργου έχει ειδικό βάρος. Αλλιώς η νομαρχία θα είχε κάνει και το διοικητήριο…» σχολίασε ο Άρης Λαζαρίδης.

Με πληροφορίες από laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο