"Πύρρειος νίκη" για τον Τηλέμαχο - Βγήκε νικητής αλλά "λαβωμένος" για την προεδρεία του Δ.Σ. Βέροιας

Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου από την προεδρεία του, τo Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασής του το μεσημέρι της Δευτέρας (19/9).

Στην συνεδρίαση προσήλθαν 33 δημοτικοί σύμβουλοι (απουσίασαν δηλαδή 8), από τους οποίους συμμετείχαν στην ψηφοφορία 30 άτομα (απείχαν Μαρκούλης - Στουγιάννος και Μελιόπουλος).
Από τα 30 άτομα, τα 19 άτομα κατά της αποδοχής της παραίτησης (είπαν να παραμείνει δηλαδή), 8 υπέρ της αποδοχής της παραίτησης (ψήφισαν να φύγει) και υπήρξαν και 3 λευκά.
Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης επανέλαβε ότι δεν αποδέχεται την παραίτηση, πλην όμως, όπως και ο ίδιος δήλωσε, δεν είναι αυτός αρμόδιος να αποφασίσει, αλλά το δημοτικό συμβούλιο...
Πάντως, μπορεί ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου να κέρδισε την "ψήφο εμπιστοσύνης", αλλά αναμφισβήτητα πρόκειται για Πύρρειο νίκη, καθώς λιγότεροι από μισοί δημοτικοί σύμβουλοι τον εγκρίνουν για τη θέση του Προέδρου.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται στην επόμενη συνεδρίαση να επιμείνει στην απόφασή του και το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει αμέσως σε ψηφοφορία για την εκλογή νέου προεδρείου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο