Μπασκετμπολίστες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο σπίτι της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί"

Το Σπίτι της ''Πρωτοβουλίας για το Παιδί'' στην Βεργίνα επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

 Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι, να περάσουν κάποιες στιγμές χαράς μαζί τους και να ικανοποιήσουν μία επιθυμία των παιδιών, μοιράζοντας στο καθένα από αυτά την επίσημη μπλούζα της ομάδας, ούτως ώστε να την φοράνε όταν έρχονται στο γήπεδο. 

Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά αποτελούν ένθερμους φίλους της ομάδας και παρακολουθούν σχεδόν όλους τους εντός έδρας αγώνες της.  Έτσι, παιδιά και αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή στις 17.00 στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ασπίδα Ξάνθης.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας Δημήτρη Ζαμπελάκη (Γευσιπωλείο  "Στάσου Μύγδαλα"), Τέο Θεοδωρίδη (Καφέ Μπαρ ''Ρόδι") και Αργύρη Καλαϊτζή (City Parking, Πιερίων 7) για τη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της επίσκεψης.  

Επίσης, υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι το 10% από την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας διατίθεται στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο