Ομάδα της ΝΔ με επικεφαλής τον Λ. Αυγενάκη συζήτησε για το Αγροτικό στη Βέροια (φώτο-βίντεο)

Ανοικτή συζήτηση με θέμα «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στη Βέροια.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης  Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρης Μελάς, ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και ο Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικών Συνεταιρισμών Χρήστος Γιαννακάκης.        

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ημαθίας, τέθηκαν ερωτήματα και θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και έγινε γόνιμος διάλογος.

Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης, σκοπός αυτών των συναντήσεων που διοργανώνει η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα δεν είναι να ειπωθούν ωραία λόγια και να δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις. Η ΝΔ συντάσσει το Κυβερνητικό της πρόγραμμα, γενικά και σε επιμέρους τομείς και οι συναντήσεις αυτές ανά την Ελλάδα είναι βασικός παράγοντας για την κατάρτισή του.

Δείτε ένα απόσπασμα από την καταληκτική τοποθέτηση του Γραμματέα της ΝΔ και φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο