Πως ο Λ. Αυγενάκης βλέπει το επόμενο ψηφοδέλτιο της ΝΔ...

Σεβασμό στην εμπειρία και τους αγώνες, αλλά και άνοιγμα "δρόμου" για τη νέα γενιά, ήταν η σύνοψη όσων σχολίασε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης από τη Βέροια, κατά την συμμετοχή του το περασμένο Σάββατο (15/10) σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Αιγές". 

Αν θα προσπαθούσε κάποιος να "αποκρυπτογραφήσει" τα όσα είπε ο Γραμματέας της ΝΔ, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να δούμε στελέχη που έχουν μείνει στη ΝΔ στα δύσκολα, να είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Γεωργία Μπατσαρά, η οποία μάλιστα έγινε δέκτης μιας πολύ τιμητικής αναφοράς από τον κ. Αυγενάκη, καθώς, όπως είπε, δεν είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτός ο χρόνος ήταν ικανός για να καταλάβει "την αξία και την ποιότητα ανθρώπου". 

Από την άλλη, δεν μπορούμε να μην έχουμε κατά νου μερικές "φρέσκες" υποψηφιότητες από το γυναικείο φίλο, όπως αυτές της Σταυρούλας Γιαννούτσου, της Συρμούλας Τζήμα ή και της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη, οι οποίες, καθεμιά με τον τρόπο της, θα μπορούσαν να προσφέρουν μια ανανέωση και σοβαρότητα στο ψηφοδέλτιο. 

Βεβαίως, είναι δεδομένο ότι δύο ή τρεις θέσεις είναι... καπαρωμένες, από τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Τάσο Μπαρτζώκα που με την πρώτη... ζαριά έπιασε κοντά στις 7.000 ψήφους, αλλά και - αν θελήσει να είναι υποψήφιος - τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, χωρίς να σημαίνει ότι ο τελευταίος σε σταυρούς Απόστολος Εμμανουηλίδης έχει "καεί" (αν και θα πρέπει να μιλήσει δημόσια για όσα του καταμαρτυρούν για τα... πάρε - δώσε του με την Χρυσή Αυγή). 

Επίσης, υπάρχει ένα "δυνατό" πολιτικό κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος δεν ανοίγει μεν τα χαρτιά του, αλλά όποια απόφαση και να πάρει, είναι σίγουρο ότι θα... ταρακουνήσει. 

Μόνος σίγουρα εκτός ο Κώστας Γιοβαννόπουλος, ο οποίος όμως ακούγεται έντονα στην... πιάτσα ότι φέρεται να κοιτά προς τον Δήμο Βέροιας... Όπως προς τον Δήμο Βέροιας με... γαλάζια ματιά κοιτά ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Χρ. Πατσίκας (ο μόνος εκλεγμένος "γαλάζιος"  της παράταξης Καραπαναγιωτίδη, αλλά και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Παύλος Παυλίδης.

Κοντολογίς, η ΝΔ διαθέτει στελέχη "έτοιμα" (προφανώς πολλά περισσότερα από όσα προαναφέρθηκαν) για να ριχτούν στον αγώνα και με βάση της "προδιαγραφές" του Γραμματέα, άλλα με προοπτικές εκλογής και άλλα με προοπτική να μπουν τα... θεμέλια. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο