Volkswagen Jetta: Η άνεση της γερμανικής βιομηχανίας

Είναι Volkswagen και είναι μοντέλο… Jetta. Το γνωρίσαμε ως ένας ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που παράγεται από τη γερμανική εταιρεία κατασκευής Volkswagen από το 1979. Πλασάρεται δυνατά στην αγορά και καλύπτει σημαντικό ποσοστό στην αγορά των sedan

Το Jetta δημιουργήθηκε  αρχικά με την προσθήκη «ουράς» στο μοντέλο του Golf, έχοντας έτσι μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Από τον Απρίλιο του 2014 πάνω από 14 εκατομμύρια Jetta είχαν πωληθεί, με το αυτοκίνητο να γίνει κορυφαίο μοντέλο πώλησης της Volkswagen (δείτε την επίσημη σελίδα).

Οδηγώντας εκτός πόλης, σε δρόμο με στροφές, το Jetta έχει ουδέτερη οδική συμπεριφορά και έτσι παρέχει οδική ασφάλεια, χωρίς ωστόσο να αντέχει στην πολύ πίεση. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι οι αναρτήσεις ο δεν είναι κατασκευασμένες  για σπορ οδήγηση, αλλά κατασκευάστηκαν με κύριο στόχο την άνεση των επιβαινόντων.

Από την άλλη πλευρά, το σύστημα των φρένων, ακόμα και μετά από έντονη χρήση, δεν παρουσιάζει κανένα θέμα, ενώ οδηγώντας το κανείς μέσα στην πόλη, οδηγεί με άμεση και, λόγω του «πουπουλένιου» τιμονιού, δεν νοιώθει ότι οδηγεί μεγάλο αυτοκίνητο, ειδικά στο παρκάρισμα.
Πάντως, αν εξετάσει προσεχτικά κανείς τις ομοιότητες που έχουν εξωτερικά το νέο Jetta  με το μοντέλο Golf , εμφανίζεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η εσωτερική διακόσμηση έχει πολλά όμοια στοιχεία με το αντίστοιχο μικρότερο μοντέλο της Volkswagen. Ωστόσο, δεν είναι όπως ακριβώς δείχνουν τα πράγματα. Οι οι τεχνικοί της γερμανικής εταιρίας έδωσαν έμφαση στην λειτουργικότητα και έδωσαν πολλούς και έξυπνους χώρους αποθήκευσης  στο  Jetta, ενώ υπάρχει καμία πιο κλασική ή συντηρητική στροφή στην εμφάνιση, κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον των όχι πολύ νέων οδηγών.


Τέλος, επειδή και το μετά την αγορά είναι σημαντικό, δείτε σε  αυτό το site τις πολλές και οικονομικές επιλογές που έχετε για ανταλλακτικά του οχήματός σας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο