Άγνωστοι υλοτόμησαν 4 πεύκα στο Άλσος Αλιάκμονα

​Χθες το βράδυ 16/11/2016 και ώρα περίπου 10:30, άγνωστοι υλοτόμησαν παράνομα τέσσερα (4) δέντρα πεύκης στο άλσος που βρίσκεται  στο φράγμα του Αλιάκμονα. 

Έγιναν αντιληπτοί από το φρουρό του στρατοπέδου, ο οποίος ειδοποίησε το δασαρχείο. Άμεσα οι δασοφύλακες που βρίσκονταν σε περιπολία, κατευθύνθηκαν στο σημείο του άλσους, αλλά οι δράστες είχαν φύγει.

Σήμερα το πρωί σε επίσκεψη μελών της Περιβαλλοντικής ομάδας Βέροιας στο άλσος του φράγματος στον Αλιάκμονα, ενημερωθήκαμε από τους δασοφύλακες κ.Μαργαριτόπουλο Νίκο και κ.Μπάμπη Αντωνίου για το συμβάν και για την έρευνα γύρω από το περιστατικό.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε την προσπάθεια που κάνουν οι δασοφύλακες ώστε να διαφυλάξουν τα δάση και το περιβάλλον από τυχόν παράνομες ενέργειες.

Η Περιβαλλοντική ομάδα Βέροιας τονίζει ρητά πως δεν θα επιτρέψει καμιά ενέργεια που μολύνει ή καταστρέφει το περιβάλλον και τα δάση μας. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη διαδικασία ενάντια σε όποιον προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες (στην πρώτη φωτογραφία οι δασοφύλακες που έσπευσαν στο περιστατικό). 
 Περιβαλλοντική – Περιηγητική ομάδα Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο