Οριοθέτηση Αρχαιολογικού Χώρου Βέροιας: Σσσσς, μη ξυπνήσει κανείς!

Μετά τις... θορυβώδεις και γεμάτες ένταση και διαφαινόμενο "διχασμό", την κοινή συνέντευξη Τύπου των πρώην Δημάρχων, τις "κορώνες" και τα επιχειρήματα κόντρα στα επιχειρήματα, ακόμη και μετά τις προτάσεις για να κλείσουμε ακόμη και το δημαρχείο, έπεσε... βαριά σιωπή!

Πάλι καλά που άλλαξε ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς και δεν μπήκε η υπογραφή (το "πάλι καλά" για όσους είναι κατά της οριοθέτησης) και πάλι καλά που η νέα υπουργός Λυδία Κονιόρδου δεν έβαλε ακόμη την... τζίφρα. 

Αλήθεια, γιατί τέτοια οκνηρία για το θέμα; Ξέρουν οι εμπλεκόμενοι φορείς κάτι που δεν ξέρουμε εμείς ή απλά τους έπιασε... σπαρίλα και τα άφησαν το θέμα; Ή, λέμε τώρα, πείστηκαν για το καλό της οριοθέτησης και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν παραπάνω; 

Σε κάθε περίπτωση, επειδή δια του Τύπου έκαναν τον αγώνα τους, πρέπει και δια του του Τύπου να εξηγηθούν και να... απολογηθούν (κατά περίπτωση). 

Με λίγα λόγια: ΞΥΠΝΗΣΤΕ και φανείτε συνεπείς στον... αγωνιστικό σας οίστρο ή ΕΞΗΓΗΣΤΕ στον κόσμο πως αναστέλλετε τις ενέργειες και αιτιολογείστε την απόφασή σας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο