Απίστευτο: Η γυναίκα του Βεροιώτη πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία και ο εραστής της πίσω από τη δολοφονία του (;)

Σε απόλυτο «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη, με καταγωγή από τη Βέροια, Κυριάκου Αμοιρίδη, στην Βραζιλία - Ομολογία «σοκ» από τον εραστή της συζύγου του θύματος: «Αυτή είναι ο εγκέφαλος».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της χώρας, το πτώμα που βρέθηκε στο καμένο αυτοκίνητο ανήκει στον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη, ενώ ταυτόχρονα συνελήφθη η σύζυγος του Φρανσουάζ αλλά και ο εραστής της Sergio Gomes Moreira Filho, ο οποίος φαίνεται να ομολόγησε τον φόνο. 


Η βραζιλιάνικη αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και για δυο ακόμη συνεργούς. Ο στρατιωτικός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρέσβη ονομάζεται Sergio Gomes Moreira Filho και είναι μόλις 29 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Filho ομολόγησε το έγκλημα, ενώ οι δύο συνεργοί του ανέφεραν ότι ο ιθύνων νους της δολοφονίας είναι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνείται.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Sergio Gomes Moreira Filho εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του Ελληνα πρέσβη.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το πτώμα μεταφέρθηκε από το σπίτι, στο σημείο όπου βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο.

Ολονύκτιο «θρίλερ» στη Βραζιλία
Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν στη διάρκεια της νύκτας έναν αστυνομικό σε σχέση με την κατά τα φαινόμενα δολοφονία του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία και ερεύνησαν αν εμπλέκεται η βραζιλιάνα σύζυγος του διπλωμάτη, αναφέρουν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, η αστυνομία βρήκε αίμα του πρέσβη στον καναπέ του σπιτιού της γυναίκας του στην περιοχή Nova Iguaçu, όπου έκαναν διακοπές, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε εκεί. Αμέσως μετά το πτώμα του, όπως εικάζει η αστυνομία, μεταφέρθηκε με το λευκό αυτοκίνητο, όπου και του έβαλαν φωτιά. Η αστυνομία μάλιστα γνωρίζει ότι η μεταφορά της σορού έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η οποία κατάγεται από τη Βραζιλία, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκος Αμοιρίδης, βρέθηκε απανθρακωμένος στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου, από όπου είχε εξαφανιστεί.
Η αστυνομία στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανακάλυψε το απανθρακωμένο σώμα του πρέσβη μέσα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ίδιος.

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης, 59 ετών, αγνοούταν επί τρεις ημέρες μετά το ταξίδι στο Ρίο από την Μπραζίλια, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τη σύζυγό του στην παραλία της Κοπακαμπάνα.

Το αυτοκίνητο του πρέσβη ανακαλύφθηκε κάτω από μία γέφυρα σε μία από τις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην πόλη του Ρίο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Globo, η σύζυγος του Αμοιρίδη δήλωσε στην αστυνομία ότι ο διπλωμάτης βγήκε για λίγο από το σπίτι στο οποίο διέμεναν και έκτοτε δεν έδωσε σημαία ζωής. Η άδεια του Έλληνα αξιωματούχου λήγει στις 9 Ιανουαρίου.

Πηγή: newsbomb.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο