Μπάσκετ: Συνεχίζει τα... θαύματα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ - 3η σερί νίκη για την ομάδα του Δ. Γκίμα


Τεράστια νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, την 3η της συνεχόμενη και την 5η συνολικά, απέναντι στο συγκρότημα του Ερμή Λαγκαδά με σκορ 72-69 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής ανδρών. 

Σε ένα παιχνίδι που καθ' όλη την διάρκεια του ήταν ντέρμπι ο Φίλιππος Βέροιας αν και βρέθηκε δυο φορές να χάνει με διαφορά πέντε πόνων (22-27 στο 14' και 53-58 στο 32') βρήκε την ψυχραιμία, γύρισε το σκορ, έμεινε μέσα στο παιχνίδι και πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Δεκάλεπτα : 18-25, 38-37, 53-53, 72-69

Διαιτητές : Καλογερόπουλος και Γερακίνης.

Φίλιππος (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Paros , Τσούκας 6(1), Τσιμίδης, Βάλλιος 1, Παπαδόπουλος Νίκος 9, Κοθράς 27(1) 6 ασσίστ, Γεωργιάδης 2, Σιόλογκας 23(1) 3 κλεψίματα, Θεοδωρίδης 2, Σταυριανίδης 2.

ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά (Αγγελής): Καϊκλής, Ράπι, Ακεψιμαϊδης 16(1), Μάρουσιτς 4, Νότης 7, Παρίτσης 19(3), Πιλκούδης 2, Ελευθεριάδης 6, Καντάρκος 15.

Δηλώσεις προπονητών


Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής τους Φιλίππου Βέροιας και ο συνεργάτης του Βασίλη Αγγέλη, Γεράσης Γιώργος έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Γιώργος Γεράσης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας που έκανε μια συγκεντρωμένη εμφάνιση. Από την πλευρά μας δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον βασικό κινητήριο μοχλό της ομάδας και επίσης είχαμε σε κακή ημέρα τους δυο καλούς μας σκορερ και στα σημεία που έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας δεν το κάναμε με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Καμία ήττα δεν είναι στο πρόγραμμα. Παλεύουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και όχι με την έννοια ότι θέλουμε να βγούμε πρώτοι αλλά βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε την απώλεια του Νίκου Καμούρα, ο οποίος θα λείπει απ’ ότι φαίνεται για αρκετό καιρό. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Ευχαριστούμε τον Φίλιππο για την φιλοξενία. »

Δημήτρης Γκίμας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή για την προσπάθεια. Κάναμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα. Δεν καταφέραμε απλώς να κερδίσουμε αλλά δυο φορές καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα ΕΓΩ σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει μόνο ΕΜΕΙΣ. Αυτό είναι ιδανικό για μια ομάδα και τους προπονητές και την διοίκηση. Έτσι χωρίς εγωισμούς και με τα ψυχικά χαρίσματα είμαστε μέσα σε όλα τα παιχνίδια και να κάνουμε και νίκες που είναι εκτός προγράμματος, όπως και την σημερινή. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολιστούμε. Δεν πρέπει να βγούμε από το σκεπτικό μας. Είμαστε στις 5 νίκες. Οι 12 είναι μακριά. Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και συγκεντρωμένοι μέχρι το στόχο μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για την σημερινή ένθερμη παρουσία του.»

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο