"Εκπληξούλα" από τον Δήμαρχο Βέροιας για τη νέα χρονιά!

Μάλλον το κρατούσε για... Αγιοβασιλιάτικη έκπληξη ο Δήμαρχος Βέροιας το νέο ότι θα προσλάβει ξανά Γενικό Γραμματέα στο Δήμο και μάλιστα τον τέως Γ.Γ., Κώστα Τσιλογιάννη...

Την παραπάνω πληροφορία δεν την έχουμε - ΑΚΟΜΑ - λάβει από επίσημα χείλη, παρά μόνο από δημοσιεύματα σε μερίδα του τοπικού Τύπου και, σύμφωνα με αυτά, ο κ. Τσιλογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017.

Επειδή δεν κατανοούμε τους λόγους της... μυστικοπάθειας, εκλαμβάνουμε το θέμα ως μια προσπάθεια "έκπληξης", κάτι σαν... πρωτοχρονιάτικο δώρο!

Όπως και να έχει, ο Κώστας Τσιλογιάννης - παρά τις πολλές αντιπάθειες που έχει, όπως μαθαίνουμε - αναμένεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον Δήμο και ελπίζουμε να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολή του...

Άλλωστε, έχει θητεύσει στην συγκεκριμένη θέση από το 2011 (αρχή 2ης θητείας Ουσουλτζόγλου) έως και τις 31/8/2014 (λήξη θητείας Ουσουλτζόγλου).

(Η... προφητική φωτογραφία είναι από το αρχείο του InVeria.gr, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας στις 6/2/2012, όπου ο Κώστας Βοργιαζίδης, ως αντιδήμαρχος τότε, αναπλήρωσε την Δήμαρχο και ο Κώστας Τσιλογιάννης, ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου, έστεκε στο πλευρό του)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο