Ενημερωτική εκδήλωση για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης http://wrohellas.gr/  έχει ως βασικό στόχο οι μαθητές της χώρας μας να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, ικανότητες κατανόησης και επίλυσης προβλημάτων, νοοτροπία συνεργασίας και οργάνωσης έργου, μέσα από τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής.


Έχοντας ως στόχο την αποκέντρωση και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής ρομποτικής σε κάθε σημείο της χώρας μας,  επίλεκτα στελέχη της εγχώριας εκπαιδευτικής κοινότητας είναι υπεύθυνοι  σε κάθε περιφέρεια, οργανώνοντας με επιτυχία περιφερειακούς διαγωνισμούς, υποστηρίζοντας με αυταπάρνηση και  εθελοντικά το όραμα μας.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας http://www.libver.gr  εδώ και χρόνια αποτελεί τον κόμβο της εκπαιδευτικής ρομποτικής στον Ν. Ημαθίας δίνοντας τεχνογνωσία αλλά και δανείζοντας πακέτα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε εκπαιδευτικούς.

Για τον σκοπό αυτό σε συνεργασία με τον WRO Hellas διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, την  Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της  Βιβλιοθήκης, στην οδό Έλλης 8, στη Βέροια.

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής κ. Ιωάννη Σομαλακίδη και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Μπίκα, Υπεύθυνο Μηχανοργάνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας  (geobikas@libver.gr και στο τηλέφωνο 2331024494).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται
με την υποστήριξη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο