Επιχειρηματίας οπλικών συστημάτων δωρίζει σκοπευτήριο στη Βέροια

Την κατασκευή κλειστού σκοπευτηρίου αληθινών πυρών, ανήγγειλε στο τέλος της τελετής απονομής πτυχίων σε 30 νέους Αστυνόμους Α', την περασμένη Παρασκευή (2/12), ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος, που εδρεύει στο Πανόραμα της Βέροιας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγκας, το σημαντικό αυτό έργο θα γίνει με δωρεά ύψους 185.000 ευρώ από τον κ. Κώστα Σούκο, τον λαρισαίο ιδιοκτήτη της Soukos Robots, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή, τονίζοντας πως η προσφορά αυτή τιμά τον ίδιο, τη σχολή που διευθύνει, την Ελληνική Αστυνομία και την χώρα. 

Ο κ. Κούγκας σημείωσε επίσης ότι το κλειστό σκοπευτήριο θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα όχι μόνο στη συμβατική εκπαιδευτική δυνατότητα των αστυνομικών, αλλά θα δώσει τη δυνατότητα εκπόνησης ποικίλων προγραμμάτων εκπαίδευσης και δράσεων που μπορούν να αναγάγουν τη Βέροια σε διεθνές κέντρο. Με την υποδομή που επίκειται να δημιουργηθεί και να εμπλουτισθεί στη συνέχεια, θα μπορούν να αναπτύσσονται κάθε τύπου εκπαιδευτικά σενάρια, επικαιροποιημένα στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο