Ισοπαλία η ΒΕΡΟΙΑ με την ΑΕΛ

Έχοντας από ένα ημίχρονο υπεροχής, Βέροια και Λάρισα έμειναν στο 1-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Καλύτερη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Σάκη Τσιώλη που προηγήθηκε με τον Ικάουνιεκς. Ανώτεροι στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι που ισοφάρισαν με φάουλ του Σαρπόνγκ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν ο Ικάουνιεκς σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Η ομάδα της Ημαθίας έψαξε την απάντηση μόλις δύο λεπτά αργότερα όταν ο Σαρπόνγκ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως δεν ανησύχησε τον Θεοδωρόπουλο που έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 13’ η ΑΕΛ έφτασε ένα βήμα από το να ανοίξει το σκορ, όμως ο Αναστασόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι όμως συνέχιζαν να πιέζουν έχοντας εμφανή υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους. Έξι λεπτά αργότερα η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Καντιμοίρης απέκρουσε εξαιρετικά το σου του Ντέλετιτς από το ύψος του πέναλτι. Στο 27’ μετά από γύρισμα του Ικάουνικες, ο Ρέντζας δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Καντιμοίρη.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε μία πολύ όμορφη ενέργεια, όμως το σουτ του δεν ήταν ανάλογο και πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου. Στη συνέχεια η Βέροια προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να βγει και εκείνη με την σειρά της μπροστά, χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια αξιόλογη στιγμή. Μάλιστα, η Λάρισα ήταν αυτή που είχε μία ακόμα ευκαιρία να προηγηθεί όμως η κεφαλιά του Ντοντό δεν βρήκε στόχο.

Τακουνάκι και… 0-1!
Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Ρέντζας έκανε την σέντρα ο Ντοντό εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απομάκρυνση των αμυντικών της Βέροιας, γύρισε στον Ικάουνιεκς και εκείνος με τακουνάκι άνοιξε το σκορ.

Δυνατά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι
Η Βέροια μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ που θα φέρει το ματς στα ίσια. Στο 55’ το σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ που έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο που ο Καντιμοίρης δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Έψαξε το δεύτερο γκολ η Βέροια
Στο 78’ ο Λινάρδος προσπάθησε να απειλήσει και πάλι τον Θεοδωρόπουλο, όμως το γυριστό σουτ που έκανε ήταν πολύ άστοχο. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επόμενη φάση με τον τερματοφύλακα της Λάρισας να λέει «όχι» σε ωραίο σουτ του Μπαλάφα. Στο 83’ ο Καπετάνος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας με τα πόδια.

Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στην μάχη που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού, με την ΑΕΛ να διατηρεί «κεφάλι» δύο πόντων έναντι της αντιπάλου της.

Συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς, Ντόνο, Ντέλετιτς.

Πηγή: sdna.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο