Γέλια και θυμός στη ΝΔ: Ο παλιός "χειροκροτητής" του ΠΑΣΟΚ και φιλοχρυσαυγίτης Γ. Παπαγιάννης και άλλοι "μαϊντανοί" μπαίνουν στον... πάγο

Υπήρξε χειροκροτητής του ΠΑΣΟΚ, σε κομματικές του εκδηλώσεις δηλαδή, συνεργάστηκε ανοιχτά με στελέχη της Χρυσής Αυγής στην προσπάθειά του να "πάρει" τον Δήμο Βέροιας (βλέπε στη φωτογραφία τον γραμματέα τη ΤΟ Βέροιας της ΧΑ Γιώργος Θεοδωρου, που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του), διετέλεσε νομικός σύμβουλος του απατεώνα, σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, Απόστολου Τσιπίδη (όπως τον σύστησε σε κάποιες περιπτώσεις τουλάχιστον ο κ. Τσιπίδης), αλλά πλέον το... τερμάτισε ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης!




Ο Γιάννης Παπαγιάννης, λοιπόν, δηλώνει ότι του έκαναν πρόταση από τη ΝΔ να είναι υποψήφιος βουλευτής (δεν είναι ανέκδοτο, έτσι δήλωσε!), κάτι που αποτυπώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο στην εφημερίδα της Αλεξάνδρειας "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ", όπου παραχώρησε συνέντευξη (βλέπε φώτο), αλλά το είπε και δια ζώσης σε εκπομπή τοπικού καναλιού της Κ. Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη... Μάλιστα, τονίζει πως το... σκέφτεται ακόμα και δεν τους απάντησε (δείτε την αστεία, από όλες τις πλευρές, και "αυθόρμητη" συνέντευξη εδώ! (αν βαριέστε ή δεν αντέχετε να την ακούσετε όλη - δεν σας παρεξηγούμε - μπορείτε να ακούσετε την δήλωσε στο 53ο λεπτό).

Αυτόν, που έχει προκαλέσει θυμηδία από τη μία, αλλά και οργή (γιατί δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν αν αυτός που δηλώνει κάτι έχει σοβαρότητα ή μη στα λόγια του και ενδεχομένως πολλοί να τον πιστέψουν) και άλλους που πλασάρονται για υποψήφιοι βουλευτές ή πολιτευτές (δεν μιλάμε προφανώς για όσους υπήρξαν υποψήφιοι και είναι σήμερα πολιτευτές) η ΝΟΔΕ Ημαθίας, με τις ευλογίες - αν όχι και την εντολή - των κεντρικών της ΝΔ όχι απλά τους βάζει στη θέση τους, αλλά τους ξεφτιλίζει! (δείτε το θέμα)

Άρα, αν δείτε από εδώ και πέρα άτομο να τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ή να αυτοπαρουσιάζεται ως... πιθανά υποψήφιος, χωρίς να έχει υπάρξει ήδη υποψήφιος βουλευτής, να ξέρετε πως είναι για "γιούχα". Αυτό ισχύει για όλους. Δεν το λέμε εμείς, το ίδιο το κόμμα το λέει!

Με λίγα λόγια, ας σοβαρευτούν και ας συμμαζευτούν οι... ενδιαφερόμενοι, γιατί με λίγα πρόσωπα και τα καμώματά τους, δημιουργείται θέμα σε όλη την τοπική ΝΔ, αλλά - το σημαντικότερο - γελάει ο κόσμος.

(τις φώτο από το δημοσίευμα της εφημερίδας τις βρήκαμε στο veriotis.gr)

Οι παρακάτω φωτογραφίες, τραβηγμένες στον ίδιο χώρο (ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ), είναι εξίσου ενδεικτικές:


Ομιλία υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Μ. Τιμοσίδη στη Βέροια - Διαμαρτυρίες (αρχείο InVeria.gr)
Από την παρουσίαση του "Ομίλου" του Απ. Τσιπίδη στη Βέροια (όπου και συνελήφθη) - Από verianet.gr 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο