Παραλειπόμενα από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας

- Γέμισε ασφυκτικά το κέντρο διασκέδασης "Ακρόπολη" για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας, με αφορμή την κοπή της πίτας της.

- Δυναμικό "παρών" είχε και η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, με τον πρόεδρο της Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη και άλλα νέα παιδιά να δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην βραδιά.




- Με μεγάλη και νεανική παρέα είδαμε τον δικηγόρο και πολιτευτή της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας και μάλιστα ίσως ήταν ο μόνος από τους πολιτευτές που είχε τόσο κόσμο γύρο του. 

- Πολλά τα τεχνικά προβλήματα στον ήχο του κέντρου διασκέδασης που έγινε η εκδήλωση, γεγονός που και δημιούργησε προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη της βραδιάς, αλλά και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια. 

- Αρνητικά σχολιάστηκαν και οι... μαραθώνιοι χαιρετισμοί και γενικότερα η καθυστέρηση στην ροή της βραδιάς, για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η ΝΟΔΕ. 


- Βεβαίως, στα όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς η βράβευση του Γιώργου Παπαστάμκου, ο οποίος παρά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, στέκεται ξανά στα πόδια του. 

- Ωστόσο, αρνητικά σχολιάστηκε το γεγονός ότι δεν προβλέφθηκε ένα καλό τραπέζι για τον κ. Παπαστάμκο και την παρέα του, καθώς στο κεντρικότερο τραπέζι του κέντρου κάθισαν ανακατεμένοι και μερικά άτομα που δεν ταίριαζε να είναι εκεί, ενώ διακεκριμένα στελέχη στριμώχτηκαν προς τα πίσω. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο