Συν... αλατιέρα και χείρα κίνει!

Τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα με αλάτι και 12 άτομα παλεύουν να κρατήσουν "καθαρή" κάθε γωνιά του Δήμου Βέροιας τις τελευταίες ημέρες, καταφέρνοντάς τα σε ικανοποιητικό βαθμό, χωρίς να λείπουν και οι... παραπονούμενοι. 

Τουλάχιστον οι κεντρικοί δρόμοι στην πόλη της Βέροιας δεν αντιμετώπισαν το Σάββατο ιδιαίτερα θέματα, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια να καθαριστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δρόμοι στον αστικό ιστό, αλλά και στις Τοπικές Κοινότητες. 

Όπως είναι φυσικό, τα διαθέσιμα μηχανήματα και το προσωπικό δεν αρκούν για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, ούτε να καθαριστεί κάθε δρόμος. Για αυτό, άλλωστε, υπάρχει η δυνατότητα στους πολίτες να μεταβούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στην έξοδο προς Εγνατία Οδό, για να προμηθευτούν αλάτι και να αντιμετωπίσουν το χιόνι και τον πάγο σε επικίνδυνα σημεία. 

Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, αυτή την ώρα (λίγο πριν τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017) ρίχνει "ψιλό" χιόνι στη Βέροια, ενώ χιονίζει για τα καλά στα ορεινά. Οπότε, ο εκχιονιστικός... αγώνας συνεχίζεται και για την Κυριακή (8/1).

Επίσης, θα πρέπει να επισημάνουμε την επιπολαιότητα ορισμένων οδηγών που υπερεκτιμούν τις προσωπικές τους ικανότητες ή τις δυνατότητες των οχημάτων τους και βρίσκονται σε δυσάρεστες καταστάσεις (εκτροπές, τρακαρίσματα κλπ), χωρίς - ευτυχώς - να έχει έρθει σε γνώση μας κάτι πιο σοβαρό. 

Ας είμαστε ψύχραιμοι και προσεχτικοί, μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην "εξασκούμαστε" συχνά στην υπό χιόνι οδήγηση, αλλά ας γινόμαστε και τελείως... Αφρικανοί, που κάποιοι δεν έχουν δει χιόνι στην ζωή τους!

(φώτο: Χιονισμένη πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, Σάββατο 7/1/2017 - Αναρτήθηκε από την Ιφιγένεια Βλαχογιάννη στο facebook)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο