Έκοψε βασιλόπιτα το Επιμελητήριο Ημαθίας

Την πίστη και την ελπίδα ότι ο χώρος του νέου Τελωνείου στις εγκαταστάσεις της πρώην περιφερειακής αγοράς Κουλούρας μέχρι τον Αύγουστο εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου, στην τελετή κοπής βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου, το απόγευμα του Σαββάτου (18/2).

Αναφερόμενος στην προσπάθεια μεταφοράς του Τελωνείου που γίνεται τα τελευταία χρόνια, ο πρόεδρος χαρακτήρισε αδιανόητο να υπάρχουν κάποιοι που με τερτίπια υποσκάπτουν την προσπάθεια λόγω προσωπικής φιλίας και αντιθέσεων. Πρόκληση-όχημα χαρακτήρισε το έργο της Κουλούρας ο τέως υπουργός Μάρκος Μπόλαρης, εστιάζοντας στη δυναμική και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων της Ημαθίας που διαπρέπουν στον τομέα τους λειτουργώντας στα νέα πρότυπα της ποιότητας.


Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ουσουλτζόγλου, ανέλυσε με στοιχεία την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα και την Ημαθία, ζητώντας επειγόντως στροφή στον παραγωγικό τομέα αλλά και ένα εθνικό σχέδιο απεγκλωβισμού από την κρίση.

Ο κ. Μπόλαρης εστίασε στην κατάρρευση του παραγωγικού μοντέλου τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης που έφεραν το πρόβλημα, σημειώνοντας ότι το χρέος της χώρας είναι το αιτιατό και όχι το αίτιο.

Παρών στην εκδήλωση και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, που μίλησε για ευθύνες κάποιων που έφεραν τη χώρα στο σημερινό σημείο και σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα θα γίνουν. Μίλησε για καταστροφή του παραγωγικού μοντέλου χωρίς εναλλακτική πρόταση, αλλά και έλλειψη στήριξης του θεσμού των Επιμελητηρίων που γνωρίζουν τα προβλήματα και έχουν ιδέες για εξεύρεση λύσεων.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του Εξαγωγικού Τμήματος που παρέλαβε ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Οργανώσεων Παραγωγών Χρήστος Γιαννακάκης.


Παρόντες στην τελετή ήταν, πέραν των προαναφερθέντων, οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος και πολιτευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου,  η τέως δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, κομμάτων, Επιμελητηρίων γειτονικών νομών κ.ά.

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο