"Φέσι" της ΠΑΕ Βέροια στον Δήμο για το γήπεδο - Κορωνάς: Ο Παυλίδης είναι υπεύθυνος για την κακή σύμβαση

Πάνω από 20 φορές ανέφερε το όνομα "Παυλίδης" ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, τη Δευτέρα (20/2).

Τις περισσότερες από αυτές, ο κ. Κορωνάς αναφέρθηκε στον προκάτοχό του, στο ΚΑΠΑ, Παύλο Παυλίδη αναφορικά με την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ Βέροια, η οποία έγινε επί δημαρχίας Ουσουλτζόγλου (ήταν εκλεγμένος μαζί της ο κ. Κορωνάς, μαζί με τον κ. Παυλίδη, ως πρόεδρος τότε του ΚΑΠΑ).

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας Ηλία Τσιφλίδη (ρώτησε για τις φθορές κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εάν πληρώνει η ΠΑΕ το συμφωνηθέν μίσθωμα στον Δήμο), ο Θεόφιλος Κορωνάς τόνισε ότι επί προεδρίας Παύλου Παυλίδη παραχωρήθηκε το γήπεδο και από τότε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν έχει πληρώσει κανένα μίσθωμα (είναι γύρω στα 15.000 ευρώ το χρόνο, όπως ανέφερε στο InVeria.gr ο κ. Κορωνάς), ούτε ζητήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση του ΚΑΠΑ, ώσπου ανέλαβε αυτός και έχει στείλει πλέον την υπόθεση στην δικαιοσύνη.

Βέβαια, υπάρχουν δύο βασικά ερωτήματα: Δεν προβλέπεται στους όρους της σύμβασης η καταγγελία της από την πλευρά του ΚΑΠΑ, αν δεν τηρούνται κάποιοι όροι, όπως αυτός της καταβολής των μισθωμάτων; Έχει δρομολογηθεί δικαστικά το θέμα, όπως είπε ο κ. Κορωνάς, για την είσπραξη για των οφειλόμενων. Αλλά πως επιτρέπει ο Δήμος έναν κακοπληρωτή να χρησιμοποιεί ένα "φιλέτο" χωρίς να πληρώνει τόσα χρόνια;

Επίσης, στους όρους της σύμβασης δεν προβλέπεται ότι εφόσον υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές ή αμέλεια από πλευράς της ΠΑΕ, το ΚΑΠΑ μπορεί μονομερώς να καταγγείλει την σύμβαση; Διότι ο κ. Κορωνάς ανέφερε ότι ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη και λόγο εκεί...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο