Γέμισε ασφυκτικά ο "Παρθενώνας" στον χορό της Χαρίεσσας (φώτο)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία (και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου ή κλισέ, αλλά η πραγματικότητα) πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού - Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας "Αγ. Δημήτριος", στο κέντρο "Παρθενώνας", στο Αγγελοχώρι Νάουσας.


Ο μεγάλος χώρος του "Παρθενώνα" δεν στάθηκε ικανός για να χωρέσει άνετα όλο τον κόσμο, ενώ μέχρι πολύ αργά το βράδυ η πίστα ήταν γεμάτη, υπό τους ήχους της μπάντας "Χάλκινα Ηχοχρώματα".


Στην αρχή της βραδιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Προύντσης καλωσόρισε τον κόσμο και προσφώνησε τους επίσημους, όπως τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από Νάουσα και Βέροια, εκπροσώπους συλλόγων, τους καταγόμενους από τη Χαρίεσσα ιερείς π. Γεώργιο και π. Νικόλαο Παπαθεωδόρου, τον πολιτευτή Απόστολο Εμμανουλίδη, κάνοντας παράλληλα τιμητική αναφορά στο InVeria.gr που ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που ήταν παρόν και υπήρξε χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.


Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί από το μικρό, μεσαίο και μεγάλο χορευτικό του συλλόγου, ενώ υπογράφτηκε πρωτόκολλο αδελφοποίησης του Συλλόγου της Χαρίεσσας με δύο Συλλόγους, ένας από την Κύπρο και ένας από το Αγρίνιο.


Επίσης, νεαρά μέλη του Συλλόγου αναβίωσαν το έθιμο "χάσκα", το οποίο, όπως επιτάσσει η παράδοση, τελείται την Κυριακή της Τυρινής (πριν την έναρξη της Μ. Τεσσαρακοστής).


Τέλος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη και τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει υλικά και πνευματικά στο Σύλλογο. 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του InVeria.gr: 



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο