Ο ΠΟΞ έκοψε την πίτα του

Την Τρίτη 7-2-2017 και ώρα 9 μμ το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου έκοψε την πίτα στην αίθουσα χορού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας επί της οδού Κοντογεωργάκη.

Στην εκδήλωση τίμησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΞ ο πρόεδρος, Βασίλης Α. Χασιώτης, ο ταμίας, Νίκος Κελεπούρης, τα μέλη, Χασιώτης Β. Γιώργος και Μπλατσιώτης Δημήτρης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΟΞ Βασιάδης Τάσος μετά της συζύγου του (Νούλης), καθώς και ο φύλακας του χωριού Τσαμήτρος Απόστολος.


Ο χοροδιδάσκαλος του ΠΟΞ Τσιαμήτρος Γιάννης έκοψε τη πίτα, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το γεγονός ότι το χορευτικό τμήμα προετοιμάζεται για τις προσεχείς εκδηλώσεις του.

Το φλουρί “έπεσε” στο μέλος του ΔΣ, Δημήτρη Μπλατσιώτη, και κατόπιν ο Πρόεδρος Βασίλης Α. Χασιώτης πήρε το λόγο, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ τον χοροδιδάσκαλο Τσιαμήτρο Γιάννη για τη πολυετή προσφορά του στον Όμιλο.

Ακολούθησε φαγοπότι (με πίτες γλυκίσματα και ποτά, που ετοίμασαν οι γυναίκες του χορευτικού) και η βραδιά έκλεισε με γλέντι από τους χορευτές και τα μέλη του ΔΣ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο