Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου

ΔΤ: Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο χορός του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων στο κτήμα Γκαντίδη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στη διατήρηση των εθίμων της περιοχής μας ( Ρουγκάτσια ) αλλά και βραβεύθηκαν μέλη του συλλόγου που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των πανεπιστημίων.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή κατά την οποία τιμήθηκε ο μεγάλος μουσικός και δεξιοτέχνης του ζουρνά  Θωμάς Πάτμος καθώς και ο χοροδιδάσκαλος του συλλόγου κ. Αχιλλέας Τσιάρας.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν  την εκδήλωση αυτή.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον βουλευτή Ν. Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαιτζίδη Κωνσταντίνο, τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, τους αντιδημάρχους κ. Παπαδόπουλο Βασίλη, κ Ασλάνογλου Στέλιο και κ. Κορωνά Θεόφιλο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης κ. Κουλουριώτη Διονύση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κ. Ορφανίδη Γιώργο, τους δημοτικούς συμβούλους  κ. Τέτο Θεόδωρο,  Αγγελίνα Θωμά και Κυρατλίδη Ιορδάνη, τον πρόεδρο της Δ. Κ. Μακροχωρίου κ. Κεχαΐδη Χρυσοβαλάντη και όλους τους εκπροσώπους των πολιτιστικών  συλλόγων της περιοχής μας. 

Τέλος ευχαριστεί την διεύθυνση και την ορχήστρα του κέντρου για τη μουσική και την  άψογη εξυπηρέτηση.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο