Συγκίνηση και βραβεύσεις στην κοπή πίτας του εμπορικού συλλόγου Βέροιας (φώτο)

Σε μία κομψή και γιορτινή τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο Αιγές, η ετήσια κοπή της πίτας του εμπορικού συλλόγου Βέροιας για το 2017, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, του Δημάρχου της Βέροιας κ.Βοργιαζίδη και του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας Παντελεήμονος, ανάμεσα σε πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.


Η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βέροιας κα.Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου, αφού έκοψε την πίτα, ευχόμενη καλή δημιουργική χρονιά σε όλους τους επιχειρηματίες και παρευρισκομένους, προλόγισε την εκδήλωση με ένα σύντομο και ζεστό χαιρετισμό. «Χωρίς αισιοδοξία είμαστε χαμένοι. Η επιχειρηματικότητα δοκιμάζεται σκληρά και μόνο μέσα από κοινή δράση και συναδελφικότητα, θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Με πράξεις και όχι μόνο με λόγια», είπε η πρόεδρος του συλλόγου.

Ένα περίτεχνο βίντεο μοντάζ με εικόνες αρχείου από επιχειρήσεις της Βέροιας του παρελθόντος και μία εγκάρδια συνέντευξη παλιών επιχειρηματιών της πόλης αποτέλεσε την γέφυρα για το κύριο μέρος της εκδήλωσης, την τιμητική βράβευση συνταξιούχων επιχειρηματιών που διετέλεσαν μέλη του εμπορικού συλλόγου. Κατά την αποδοχή, δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, όπως στη βράβευση του κ.Βαγγέλη Γκαλίτσιου, ενός επιχειρηματία που δεν άφησε τις κινητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει να τον εμποδίσουν από το να δημιουργήσει τη δική του επιτυχημένη πορεία στο εμπόριο.


Ακολούθησε ειδική μνεία στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας για τη συνεισφορά της στην πάταξη του παρεμπορίου στην πόλη της Βέροιας και επίδοση τιμητικής πλακέτας στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο και στον επόπτη της κ. Χαράλαμπου Καπουρτίδη

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική και πολλές ευχές για μία καλύτερη χρονιά από την περσινή, εν μέσω μίας οικονομικής κρίσης που το τέλος της διαφαίνεται ακόμη άγνωστο.

Ρεπορτάζ  - φωτογραφίες: Στεφανία Βερροιώτου 










Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο