"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..." (στο... μυαλό Χατζηαθανασίου και Διαμάντη) - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..." (στο... μυαλό Χατζηαθανασίου και Διαμάντη)


Είπε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο πρώην πρόεδρος του Σώματος Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου ότι δεν στεναχωρήθηκε και ήταν αναμενόμενη η αντικατάστασή του... 

Ο φακός του InVeria.gr και το... ειδικό φίλτρο του που "διαβάζει" σκέψεις, άλλα μας λέει! Όχι τόσο για το ότι δεν παρέμεινε πρόεδρος, αλλά για το που πήγε η άτιμη η... σειρά και τον έβαλε!

Και από δίπλα ο νέος πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, του κάνει και... καζούρα! 

Μπορεί τα παραπάνω να μην ισχύουν, αλλά βλέποντας τη φωτογραφία "δεν ξέρω αν το προσέξατε... είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!"Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');