Εντυπωσίασε τον Γ.Γ. του Υπ. Προστασίας του Πολίτη η πολυπληθής δημοσιογραφική κάλυψη στη Βέροια

Την έντονη δημοσιογραφική κάλυψη της τελετής των εγκαινίων του νέου σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια σχολίασε με θαυμασμό ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, απευθυνόμενος στον δωρητή Κωνσταντίνο Σούκο, λίγο πριν αρχίσει ο αγιασμός. 

Και είχε δίκιο ο Γενικός Γραμματέας, καθώς σχεδόν όλα τα επίσημα - επαγγελματικά ΜΜΕ της Βέροιας ήταν εκεί, ενώ υπήρχαν δημοσιογράφοι από Νάουσα, Αλεξάνδρεια, ενώ υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση και το ΑΠΕ. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που θα συμβάλει στην αρτιότερη εκπαίδευση των αστυνομικών, όπως ειπώθηκε από πολλούς. Μάλιστα, όπως τόνισε πριν τον αγιασμό των εγκαινίων ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αλλά και ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Διονύσης Κούγκας, στόχος είναι η αστυνομία να αποκτήσει περισσότερο χαρακτήρα πρόληψης, παρά καταστολής, πάντα υπό σκεπτικό "ο καλά εκπαιδευμένος αστυνομικός είναι πιο χρήσιμος πολίτης και χρήσιμος για τους πολίτες".

Από την άλλη, πέρα από την εκπαίδευση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, και των Ενόπλων Δυνάμεων, θα υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθεί, έναντι πληρωμής, ο χώρος και από ιδιωτικούς σκοπευτικούς συλλόγους. Αυτό και την σχολή θα βοηθήσει με περισσότερους πόρους, αλλά θα δώσει διέξοδο και στους λάτρεις της σκοποβολής, έχοντας στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και οργανωμένο σκοπευτήριο. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο