Εντυπωσίασε τον Γ.Γ. του Υπ. Προστασίας του Πολίτη η πολυπληθής δημοσιογραφική κάλυψη στη Βέροια - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Εντυπωσίασε τον Γ.Γ. του Υπ. Προστασίας του Πολίτη η πολυπληθής δημοσιογραφική κάλυψη στη Βέροια

Την έντονη δημοσιογραφική κάλυψη της τελετής των εγκαινίων του νέου σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια σχολίασε με θαυμασμό ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, απευθυνόμενος στον δωρητή Κωνσταντίνο Σούκο, λίγο πριν αρχίσει ο αγιασμός. 

Και είχε δίκιο ο Γενικός Γραμματέας, καθώς σχεδόν όλα τα επίσημα - επαγγελματικά ΜΜΕ της Βέροιας ήταν εκεί, ενώ υπήρχαν δημοσιογράφοι από Νάουσα, Αλεξάνδρεια, ενώ υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση και το ΑΠΕ. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που θα συμβάλει στην αρτιότερη εκπαίδευση των αστυνομικών, όπως ειπώθηκε από πολλούς. Μάλιστα, όπως τόνισε πριν τον αγιασμό των εγκαινίων ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αλλά και ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Διονύσης Κούγκας, στόχος είναι η αστυνομία να αποκτήσει περισσότερο χαρακτήρα πρόληψης, παρά καταστολής, πάντα υπό σκεπτικό "ο καλά εκπαιδευμένος αστυνομικός είναι πιο χρήσιμος πολίτης και χρήσιμος για τους πολίτες".

Από την άλλη, πέρα από την εκπαίδευση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, και των Ενόπλων Δυνάμεων, θα υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθεί, έναντι πληρωμής, ο χώρος και από ιδιωτικούς σκοπευτικούς συλλόγους. Αυτό και την σχολή θα βοηθήσει με περισσότερους πόρους, αλλά θα δώσει διέξοδο και στους λάτρεις της σκοποβολής, έχοντας στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και οργανωμένο σκοπευτήριο. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');