Ετοιμάζεται να... φορτσάρει ο Αντώνης Μαρκούλης;

"Ο Αντώνης Μαρκούλης σήκωσε στην πλάτη του - 2,5 χρόνια τώρα - την ουσιαστική αντιπολίτευση στο Δήμο Βέροιας. Το ίδιο θα κάνει και τώρα, αλλά με πολύ πιο έντονο τρόπο και με περισσότερη εξωστρέφεια, ειδικά από τη στιγμή που βλέπει πως οι επιλογές του Δημάρχου όχι μόνο δεν προδιαθέτουν κάτι ελπιδοφόρο, αλλά οδηγούν το Δήμο σε περασμένες και αποτυχημένες περιόδους". 

Αυτά μας ανέφερε άνθρωπος κοντά στον επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στο Δημότη" και υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι τα λόγια του αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τον ίδιο τον κ. Μαρκούλη. 

Πάντως, κατά βάση φαίνονται λογικά. Ο Δήμος δεν έχει ανανέωση σε πρόσωπα, άρα μάλλον όχι και σε καταστάσεις, επί 2,5 χρόνια δεν έχει υπάρξει κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως "επιτυχία", ενώ δεν φαίνεται πως υπάρχει κάτι στα σκαριά (τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί) που στα επόμενα 2,5 χρόνια θα θεωρηθεί ως κάτι "δυνατό", με την υπογραφή της δημοτικής αρχής της τρέχουσας περιόδου. 

Από την άλλη, η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη, με μόνους τους Αντώνη Μαρκούλη και τον Γιώργο Μελιόπουλο να έχουν μια σταθερή παρουσία, ενώ από την παράταξη Καραπαναγιωτίδη υπάρχουν οι μεμονωμένοι "καβαλάρηδες", που κατά το δοκούν περιστασιακά ασκούν αντιπολίτευση.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο