Handball: "Χ" για ΦΙΛΙΠΠΟ και ΠΑΟΚ

Ένας συναρπαστικός αγώνας διεξήχθη μεταξύ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και του ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο... Ωστόσο συνέβη η... μέση λύση και έφεραν ισοπαλία, με 22-22.

Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς με πολύ γρήγορο ρυθμό, συνεχή εναλλαγή στο σκορ, και εκπληκτικές φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα αλλά και το β’ ημίχρονο προσπαθώντας να αιφνιδιάσει. Και στις δυο περιπτώσεις τα κατάφερε αλλά μόνο προσωρινά.

Στο α’ ημίχρονο στο γρήγορο ξεκίνημα των φιλοξενουμένων ο Φίλιππος αντέταξε μια μοναδική φρεσκάδα και το παιχνίδι πήγε μέχρι το τέλος με μικρή διαφορά, αλλά με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά δυο τερμάτων.

Ένα επίσης δυνατό ξεκίνημα στο β’ ημίχρονο που προς στιγμή δημιούργησε αμηχανία στους γηπεδούχους έφερε τον «Δικέφαλο» να παίρνει διαφορά μέχρι και τεσσάρων τερμάτων αλλά εκεί που φάνηκε ότι ο Φίλιππος πελαγοδρομούσε, ένα απίστευτο ξέσπασμα έφερε τους γηπεδούχους όχι μόνο να καλύπτουν τη διαφορά, αλλά να παίρνουν και κεφάλι στο σκορ.

Ήταν το διάστημα που ο Φίλιππος ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του και ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στην κατάμεστη εξέδρα.

Ένα εκπληκτικό «κλέψιμο» του Στηβ Παπαδόπουλου, έδωσε «το σάλπισμα» για την μεγάλη αντεπίθεση για να ακολουθήσει ένας «τρελός ρυθμός» με τα νέα παιδιά του Φιλίππου να αντιπαραθέτουν μια μοναδική φρεσκάδα απέναντι στα «βαριά ονόματα» των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη νίκη και θα μπορούσαν να βγουν νικητές, ενώ στο τέλος παίζοντας με τέσσερις παίκτες είναι επιτυχία και αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας.

Αναμφισβήτητα πρόσωπα της αναμέτρησης οι δυο τερματοφύλακες, Μπουκοβίνας και Λοΐζος με τον πρώτο να αναδεικνύεται σε «κέρβερο» ή καλύτερα σε «Άγιο Πέτρο» της εστίας του.

Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μια συναρπαστική «πρόβα» του μεγάλου ημιτελικού της 25ης Μαρτίου.

Ενδεικτικό του πνεύματος και της νοοτροπίας μεγάλου συλλόγου ήταν η κίνηση του Φιλίππου Βέροιας πριν από τον αγώνα να υποδεχτεί με ανθοδέσμες και να τιμήσει τέσσερις παίκτες του Δικεφάλου, τους Σανίκη, Μπαντή, Μαστορογιάννη και Βεσελίνοβιτς, εκτιμώντας την προσφορά τους και την συμβολή τους στην κατάκτηση του ντάμπλ.

Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ 22-22

Οι Συνθέσεις:

Πεντάλεπτα: 1-2, 5-4, 5-5, 7-6, 7-8, 9-11(ημ.), 10-13, 12-14, 13-15, 16-16, 19-18, 22-22

Φίλιππος Βέροιας (Σεϊρεκίδης): Κύρτσιος, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης 1, Δομπρής 4, Δημοσθένους 1, Τριανταφυλλίδης Δημ., Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης Αν. 3, Μπουκοβίνας, Κόντης 1, Αποστολίδης, Μπαλτατζής, Vrazalica 4, Παπαδόπουλος 1, Zulfic 7.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ζαγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 4, Τσίλης 1, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης, Γιαννακίδης, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 1, Σανίκης 4, Οικονόμου, Γρηγοριάδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 6, Veselinovic 4.

Διαιτητές: Βήτας, Σκλαβενίτης

Παρατηρητής: Αγγελίδης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο