"Καλημέρα... Βέροια": Το "σήριαλ" των Προέδρων στο Δήμο παρατείνεται μέχρι τις 13/3!

Σε... σήριαλ του Νίκου Φώσκολου εξελίσσεται η ιστορία με τον ορισμό Προέδρων και Δ.Σ. σε Νομικό Πρόσωπο, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Επιτροπές του Δ. Βέροιας. 

Ο Δήμαρχος είχε ανακοινώσει πως στις 5 Μαρτίου θα γίνει η εκλογή όλων των προέδρων και Δ.Σ., μαζί με αυτή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ωστόσο πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι οι εκλογές νέων προέδρων και Δ.Σ. θα γίνει την Δευτέρα 13 Μαρτίου.


Που έκλεισαν οι θέσεις και που "παίζουν" ακόμη


Στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα προταθεί ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο οποίος μάλιστα έχει εμπειρία στη θέση αυτή, επί Δημαρχίας Ουσουλτζόγλου. Λογικά, θα ψηφιστεί από την ομάδα του και θα υπάρξουν αρνητικές ψήφους προς το πρόσωπό του ή, κάτι που ακούστηκε έντονα, ψήφος "διαμαρτυρίας" προς τον Δήμαρχο για τις επιλογές του στους αντιδημάρχους. 

Οι προεδρίες στην ΚΕΠΑ και το ΔΗΠΕΘΕ είναι 100% κλειδωμένες, αλλά όχι ανακοινώσιμες, εντείνοντας την αγωνία ορισμένων εμπλεκόμενων (όχι των νέων προέδρων, οι οποίοι - λογικά - θα ενημερωθούν σχετικά, αν δεν το έχουν μάθει ήδη)...

Στην ΔΕΥΑΒ παραμένει, όπως γράψαμε άλλωστε από καιρό, ο Γιώργος Ορφανίδης

Στο νομικό πρόσωπο του Δήμου (ΚΑΠΑ) θα οριστεί ο Στέργιος Διαμάντης.

Στις σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ωστόσο υπάρχει ένα σενάριο (πολύ κακό και επικίνδυνο, κατά τη γνώμη μας, για την λειτουργία της) την Δευτεροβάθμια Επιτροπή να την αναλάβει ο αντιδήμαρχος Παιδείας. 

Πιθανό πρόσωπο στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή είναι ο Δημήτρης Τραπεζανλής, ο οποίος αρχικά δέχτηκε πρόταση για την Δημοτική Αστυνομία, ωστόσο εκεί η θέση είναι άμισθη και δεδομένου ότι έκλεισε πριν λίγους μήνες το ιχθυοπωλείο που διατηρούσε, πιστεύοντας ότι θα γίνει αντιδήμαρχος, διεκδικεί πλέον θέση που να έχει κάποια αποζημίωση, έστω 300-400 ευρώ. Στα σενάρια παίζει και το όνομα του Θωμά Αγγελίνα, αν τελικά δεν τα "βροντήξει". λόγω της μη ικανοποίησης του αιτήματός για αντιδημαρχία ή για προεδρεία στον χώρο του πολιτισμού. 

Στη Δημοτική Αστυνομία, αν τελικά ο Δήμαρχος δεχτεί το επιχείρημα της ανεργίας του κ. Τραπεζανλή και οριστεί σε σχολική επιτροπή, είναι πιθανόν να οριστεί ο Θανάσης Σιακαβάρας, ο οποίος έχει επάγγελμα και δεν διεκδικεί έμμισθες θέσεις για λόγους βιοπορισμού. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο