Ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Κούγκας ευχαριστεί τα ΜΜΕ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα ΜΜΕ απέστειλε ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Β. Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ., Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, για την κάλυψη και προβολή των εγκαινίων του κλειστού σκοπευτηρίου της Σχολής.

Στην επιστολή ο κ. Κούγκας αναφέρει:

Αξιότιμες Κυρίες & Αξιότιμοι Κύριοι, 

Παρακαλώ δεχθείτε τις πλέον Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες της Υπηρεσίας μας και εμού προσωπικά, για την άριστη δημοσιογραφική κάλυψη της τελετής εγκαινίων του σύγχρονου κλειστού σκοπευτηρίου πραγματικών πυρών (φορητού οπλισμού) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και πρωινές ώρες, στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας, καθώς και για την προβολή αυτής, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εκτίμησή σας. 

Σας διαβεβαιώνω ότι η υποστήριξή σας αυτή αποτελεί πολύτιμο ηθικό στήριγμα στις προσπάθειές μας, ώστε να συνεχίσουμε να επιτελούμε με αμέριστο ενδιαφέρον και ζήλο το εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό μας έργο. 

Εκφράζοντας και πάλι την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για την ανιδιοτελή αυτή σας προσφορά, εύχομαι να συνεχίσετε και εσείς το καθημερινό σας αγώνα στον ανταγωνιστικό χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τον ίδιο ζήλο και πάντοτε επιτυχίες. 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Διονύσιος ΚΟΥΓΚΑΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο