Παιδαγωγικό Συνέδριο με θέμα: «Εκπαιδευτικοί καταθέτουν σε εκπαιδευτικούς τις επιστημονικές τους εμπειρίες» στη Νάουσα (31/3)

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, στο πλαίσιο των δράσεών της για την αναβάθμιση της ποιότητας της Εκπαίδευσης, διοργανώνει στη Νάουσα, στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017 το 1ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας, με θέμα: «Εκπαιδευτικοί καταθέτουν σε εκπαιδευτικούς τις επιστημονικές τους εμπειρίες». 

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν, μέσα από προφορικές εισηγήσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις (posters), καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και εναλλακτικές μέθοδοι διδασκαλίας σε τομείς της σύγχρονης Διδακτικής και Παιδαγωγικής, όπως οι Νέες Τεχνολογίες, η Ειδική Αγωγή, τα σχολικά εγχειρίδια, η σχολική βία, η τέχνη στην Εκπαίδευση, η συμβουλευτική κ.ά.  

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 18.30’ στον συνεδριακό χώρο «Έρια» με τρεις κεντρικές ομιλίες από καταξιωμένους καθηγητές του ΑΠΘ. Στόχος του Παιδαγωγικού Συνεδρίου Ημαθίας, που υποστηρίζεται από τον Δήμο Νάουσας, είναι να αποτελέσει εκπαιδευτικό θεσμό, προσφέροντας ένα μόνιμο βήμα δημιουργικού διαλόγου και παρουσίασης της εκπαιδευτικής καινοτομίας για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή μας.  Ήδη από το 1ο Συνέδριο η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, αφού οι συμμετέχοντες σύνεδροι από όλη την Κεντρική Μακεδονία υπερβαίνουν τους 300, ενώ υποβλήθηκε μεγάλος αριθμός εισηγήσεων και posters από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και από την Κύπρο.  

Στο πλαίσιο ανάδειξης της εκπαιδευτικής αξίας του Συνεδρίου, σας καλούμε, ως έγκυρους φορείς της τοπικής ενημέρωσης, στις εργασίες του και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική πληροφόρηση. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δ/ΝΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο