Παραλειπόμενα από την εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και Επιτροπών (φώτο)

ΦΩΤΟ: Ο Αντώνης Μαρκούλης - Επικεφαλής συνδυασμού "Προτεραιότητα στο Δημότη".  



- Για ακόμη μία φορά κάποιοι συνδυασμοί της μειοψηφίας (Παπαγιάννη, Μαρκούλη, Μελιόπουλου) δεν πρότειναν καν μέλη για την Οικονομική Επιτροπή του Δ. Βέροιας, κατά τις διαδικασίες του πρωινού της Κυριακής (5/3).
Μπορεί να... φοβούνται για νομικά μπλεξίματα, αλλά αφήνουν τις τύχες του Δήμου σε άλλους. Διαφωνούμε με αυτή τη στάση.

Ο Νίκος Μπέκης - Επικεφαλής των "Ενεργών Πολιτών για το Δ. Βέροιας - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ"

- Αντίστοιχα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που έχει την διαχρονική "καυτή πατάτα" των τραπεζοκαθισμάτων, δεν πρότειναν οι συνδυασμοί Μπέκη, Μαρκούλη και Μελιόπουλου.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης - Επικεφαλής της "Δύναμης Πολιτών"
- Ο συνδυασμός Καραπαναγιωτίδη, τουλάχιστον σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στήριξε πολλές από τις επιλογές της διοικούσας παράταξης. Κάποιοι το σχολίασαν ως στάση συναίνεσης, άλλοι ως αβάντα. Όπως και να είχε, Πρόεδρος θα έβγαινε. 

- Παρατηρείται μια αμφισημία στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Ενώ τίθεται πρόεδρος ο έμπειρος και αποτελεσματικός Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, τα μέλη που ορίστηκαν δεν θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι είναι τα πιο... δυνατά χαρτιά του συνδυασμού τους. 

Ο Ά. Λαζαρίδης, προεδρεύων της ειδικής συνεδρίασης και η Χρ. Γαϊτάνου, ως ψηφολέκτης

- Με απανωτές μυστικές ψηφοφορίες, για ένα προδικασμένο αποτέλεσμα (όσοι ήταν υποψήφιοι, εκλέχθηκαν κιόλας), η διαδικασία κράτησε πάνω από 3 ώρες. Μάλιστα, κάποιοι την... έκαναν πριν τελειώσει η ψηφοφορία (είχαν και κυριακάτικο καφέ να πιουν!)

- Ο Αντώνης Καγκελίδης, αν και αρχικά προτάθηκε από τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη ως υποψήφιος για την Οικονομική Επιτροπή, απέσυρε την υποψηφιότητά του, όταν προέκυψε η υποψηφιότητα του Σάκη Αποστολόπουλου. Μάλιστα, το γεγονός ότι πολύ... πρόθυμα ο "πόντιος" παραιτήθηκε, σχολιάστηκε από κάποιους ως... έξυπνη κίνηση!  

Ο Γιώργος Μελιόπουλος - Επικεφαλής της ΛΑΣ
- Ο Γιώργος Μελιόπουλος, της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόνισε πως το Προεδρείο έχει ρόλο του διακοσμητικό και στο ίδιο κλίμα ήταν και η αναφορά του στις επιτροπές.

- Ο Αντώνης Μαρκούλης, τόσο στη διαδικασία εκλογής Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και για τις Επιτροπές, εξέφρασε την άποψη ότι είναι απέναντι στις επιλογές της διοικούσας παράταξης, ωστόσο λόγω των διαπροσωπικών σχέσεων που δημιουργούνται δεν θα υπήρχε "γραμμή" για δεδομένη καταψήφιση κάθε προσώπου. Ωστόσο, η αναφορά του σε "πολιτικούς νάνους" που δεν μπορούν να ψηφιστούν, λίγο πριν την ψηφοφορία για την εκλογή του Προεδρείου του Σώματος, προκάλεσε αίσθηση, αλλά και... μούδιασμα (αντί αντίδρασης).

Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Κυριακής (5/3): 






Στέλιος Ασλάνογλου

Γιώργος Κάκαρης

Θανάσης Σιακαβάρας

Ζήσης Πατσίκας

Γιώργος Γουλτίδης

Σοφία Ελευθεριάδου

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Πέτρος Τσαπαρόπουλος


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο