Πλατύ Ημαθίας: Έδεσαν τον σεκιουριτά και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο του σιδηροδρομικού σταθμού - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Πλατύ Ημαθίας: Έδεσαν τον σεκιουριτά και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο του σιδηροδρομικού σταθμού

Το χρηματοκιβώτιο των εκδοτηρίων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Πλατέος "σήκωσαν" πέντε άγνωστα άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/3/2017), αφού πρώτα έδεσαν και λήστεψαν τον υπάλληλο φύλαξης από ιδιωτική εταιρία security. 

Οι δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, αφού ακινητοποίησαν υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του Σιδηροδρομικού Σταθμού Πλατέος, παραβίασαν την είσοδο των εκδοτηρίων του σταθμού και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό (29 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες). 

Επιπλέον, αφαίρεσαν από τον άτυχο υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το χρηματοκιβώτιο εντοπίσθηκε παραβιασμένο σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Να σημειωθεί ότι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός γίνεται για δεύτερη φορά στόχος μέσα σε λίγους μήνες, αφού στις 9 Ιανουαρίου 2017 άγνωστοι διέρρηξαν και πάλι τα εκδοτήρια, "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον υπάλληλο φύλαξης, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησε καταδίωξή τους. Για να αποφύγουν τη σύλληψη, οι δράστες πέταξαν το χρηματοκιβώτιο κοντά στο Σ.Σ. Πλατέος.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');