Ποιοι πολιτικοί της Ημαθίας "κλαίνε" για την καταδίκη Σώρρα;

Αναστάτωση προκάλεσε η απόφαση για την απόφαση φυλάκισης του Αρτέμη Σώρρα και στην Ημαθία, καθώς πολλοί συμπολίτες μας υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του (θύματα, κατ' άλλους). 

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα στεναχώρησε ιδιαιτέρως δύο υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα του νομού, καθώς είχαν την ευκαιρία ("φαεινή ιδέα", κατ' άλλους) να παρακολουθήσουν από κοντά ομιλία του στη Βέροια, πριν 1,5 χρόνο περίπου (Νοέμβριο 2015). Οι... κακές γλώσσες αναφέρουν ότι οι δύο πολιτικοί άνδρες (έχουν σχέση προϊσταμένου - υφισταμένου μεταξύ τους) δεν θα το αφήσουν έτσι και δεν αποκλείεται να διοργανώσουν εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον "σωτήρα" που γνώρισαν...


Κάποιοι τους κοροϊδεύουν, αλλά δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για το κοινό καλό...! Έτσι πρέπει να κάνουν οι πεφωτισμένοι ηγέτες και να μην αναλώνονται σε μικροπολιτικά συμφέροντα. 

Άλλωστε, στην Ημαθία είχαμε και άλλον πολιτικό ταγό (κάποιοι τον λένε και "τράγο" λόγω των στιλιστικών του επιλογών) που προσπάθησε να φέρει την... ανάπτυξη, αλλά και πάλι τον χλεύασαν. Μάλιστα, χλευάστηκε ακόμα και από τους προαναφερόμενους ακροατές του Σώρρα (σαν δεν ντρέπονται λιγάκι).

Περισσότερα και με ονόματα θα σας πούμε στο μέλλον, αν... επιβεβαιωθούν οι... φήμες! Μέχρι τότε, απολαύστε υπεύθυνα το παραπάνω χιουμοριστικό σχόλιο και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς! 

(Οι φωτογραφίες του Verianet.gr είναι από την εκδήλωση με ομιλητή τον Αρτέμη Σώρρα στη Βέροια, στις 15/11/2015)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο