Τι δήλωσαν Γκίμας - Σιολόγκας για την μεγάλη νίκη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Πευκοχωρίου (83-72) ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας και ο παίκτης Δημήτρης Σιόλογκας μίλησαν στους δημοσιογράφους για την μεγάλη αυτή νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Γκίμας: «Ευχαριστώ όλους τους «πιστούς» που ήταν σήμερα εδώ και μας στήριξαν. Η νίκη είναι πολύ μεγάλη μιας και νικήσαμε μια ομάδα πολύ καλύτερη από εμάς. Για μας, κάθε νίκη, αλλά περισσότερο μια τέτοια νίκη απέναντι σε καλύτερες ομάδες είναι μεγάλη. Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο εξωπραγματικό. Στο δεύτερο καταφέραμε και διαχειριστήκαμε την κατάσταση όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Θα κάνουμε και κάνουμε ότι είναι δυνατό. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αυτό που εύχομαι είναι να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος. Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλος άθλος. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούν τα παιδιά. Οι δυνάμεις δεν λείπουν από τα παιδιά. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι».

Δημήτρης Σιόλογκας: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς ζωής ή θανάτου. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για το σημερινό παιχνίδι και ξέραμε ότι αν το παίρναμε θα μας ανέβαζε ψυχολογικά και θα συνεχίζαμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς σουτερ όμως εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και στην επίθεση και στην άμυνα. Μας βγήκαν τα σουτ στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε μια διαφορά. Στην επανάληψη λίγο η απειρία λίγο ο ενθουσιασμός έδωσαν την ευκαιρία στο Πευκοχώρι να κάνει ένα σερί και να μειώσει. Σταθήκαμε όμως στο ύψος μας. Είμασταν συγκεντρωμένοι στα σημεία που έπρεπε και με κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος καταφέραμε και πήραμε την νίκη. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Ο κόσμος που είναι δίπλα μας είναι καταπληκτικός και ευχαριστούμε για την στήριξη και τεράστια ώθηση».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο