Το νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Το νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας

Επίσκεψη  στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας κ. ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ Δημήτριο πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής ΣΙΜΟΥΛΗΣ Χρήστος όπου τον ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά τους σε είκοσι (20) κουβέρτες προκειμένου καλυφθούν ανάγκες των κρατητηρίων της Δ.Α.Ημαθίας. 

Με την ευκαιρία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τόσο στο έργο του Γ.Ν.Ημαθίας όσο και στο έργο της Αστυνομίας και δόθηκε από αμφότερους η διαβεβαίωση ότι θα υπάρχει αμέριστη συνεργασία των Υπηρεσιών προς επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. 

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προαναφερόμενου Διοικητή, παρουσία της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Υγειονομικής Μονάδας Βέροιας του Γ.Ν.Ημαθίας κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Μαρίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');