Μέτρα Α.Δ. Ημαθίας κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (23/04)



Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα «Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» την Κυριακή 23-04-2017 και ώρα 19.00’ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας», αποσκοπώντας επίσης στην τήρηση της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δυο ομάδων, αποφάσισε:

1. Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να εκδώσει μέχρι 500 εισιτήρια, ως ακολούθως: 
- ΘΥΡΑ 2 : 400 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
- ΘΥΡΑ 3 : 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

2. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των Θυρών 2 και 3, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από τα τρία (03) εκδοτήρια Θύρας 1. -Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ για τις ανωτέρω κερκίδες θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες Θύρες. Η είσοδος Θ1 και 6 θα παραμείνει κλειστή. 

3. Τυχόν φίλαθλοι φιλοξενούμενης ομάδος που θελήσουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, να προσέλθουν μεμονωμένα δίχως διακριτικά ομάδος τους και να καταλάβουν θέσεις στις εξέδρες του γηπέδου, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από το αντίστοιχο εκδοτήριο. 

4. Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο στάθμευσης έναντι Δημοτικού Σταδίου, επιτηρούμενα από αστυνομική δύναμη Α.Τ. Βέροιας. 

5. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας να φιλοξενηθούν στην Θύρα 3 VIP. 

6. Οι θύρες του Σταδίου Βέροιας να ανοίξουν δύο (02) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήτοι την 17:00΄. 

7. Η προσέλευση των φιλάθλων να γίνει μεμονωμένα. 

8. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο (02) τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του Σταδίου Βέροιας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων. 

9. Να αποκλεισθεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. 

10. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν. 

11. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε φιάλες, κύπελλα, κούπες ή κουτιά κάθε μορφής, ως επίσης και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασκευασθεί από γυαλί ή κάθε άλλο εξαιρετικά σκληρό υλικό. 

12. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας, φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. 

13. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Στάδιο ή περιέχει υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται. 

14. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας την ημέρα του αγώνα του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από την γηπεδούχο Π.Α.Ε., πριν την ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων. 

15. Αμφότερες οι Π.Α.Ε. μέχρι την 10:00΄ ώρα της 20-04-2017 το αργότερο, να γνωστοποιήσουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας (fax: 2131527762, 2331023333) τα ακόλουθα στοιχεία: 

α. Ξενοδοχεία διαμονής των αποστολών των δυο ομάδων, ώρα αναχώρησης τους απ΄ αυτά, καθώς και τους υπεύθυνους – αρχηγούς των αθλητικών αποστολών (ονοματεπώνυμο – κινητό τηλέφωνο) την ημέρα του αγώνα, προκειμένου διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις και μέσα για τη συνοδεία τους και καθορισθεί το δρομολόγιο μετάβασης του στην Αθλητική εγκατάσταση. 
β. Τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των εκπροσώπων – υπευθύνων ασφαλείας, οι οποίοι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, να βρίσκονται στην αθλητική εγκατάσταση και να τελούν σε άμεση επικοινωνία – συνεργασία με τον επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, προς αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων βίας. 
γ. Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να προσλάβει σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 13 της υπ΄ αρίθμ. 38404 από 18.8.2009 κ.υ.α. «Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφαλείας Αθλητικών Εκδηλώσεων» προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, για τη λήψη ΣΥΝΗΘΩΝ αστυνομικών μέτρων από 17.00΄ ώρα της 23-04-2017, σύμφωνα με την αναλογία και ελάχιστο για 1:200 θεατές, πλην όμως όχι λιγότεροι από 10 άτομα, το οποίο θα συνεργάζεται με την Αστυνομική αρχή, για την επιβολή των λαμβανομένων μέτρων ευταξίας με ειδικότερα καθήκοντα ως αναλυτικά ορίζονται στο άρθρο 41Δ Ν.2725/99 όπως αυτό έχει συμπληρωθεί, τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, καθώς και να αποστείλει κατάσταση με τα στοιχεία ταυτότητος, τον αριθμό αδείας, τα ακριβή καθήκοντα, οι θέσεις και την διεύθυνση κατοικίας του προσληφθέντος για το σκοπό αυτό προσωπικού στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή (Α.Τ.-Τ.Α. Βέροιας), στην Δ.Ε.Α.Β. και στην διοργανώτρια Αρχή, στην οποία επιπλέον θα συμπεριλαμβάνονται και οι οριζόμενοι από την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ υπεύθυνοι κατά τομέα δραστηριότητας. 

16. Αμφότερες Π.Α.Ε. με κάθε πρόσφορο μέσο να γνωστοποιήσουν στους φιλάθλους τους το περιεχόμενο της παρούσας απόφασης. 17. Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις άρθρων 41Γ§7, 41Δ§3&9 και 41Ζ Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο