Αλάτι στην... πληγή με τον Σώρρα ρίχνει ο Μαρκούλης στον Βοργιαζίδη

Φαίνεται πως δεν έχει ξεμπερδέψει έτσι εύκολα από τη... ρετσινιά του Σώρρα ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, λόγω της "άτυχης πολιτικής επιλογής" - όπως λένε όσοι δεν θέλουν να τους κατηγορήσουν ευθέως - να συμμετάσχουν σε εκδήλωση της Ε.ΣΥ. στη Βέροια, το 2015.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την περασμένη Τετάρτη (26/4), ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας "Προτεραιότητα στο Δημότη", Αντώνης Μαρκούλης, αναφέρθηκε στην "ήμαρτον" του Δημάρχου μετά την καταδικαστική απόφαση του Αρτέμη Σώρρα που τον κατέστησε φυγόποινο, αναφέροντας πως θα έπρεπε ως Δήμαρχος μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, που μάλιστα φημίζεται για τα δημοκρατικά της αντανακλαστικά, μαζί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου, να είναι πιο προσεχτικοί και να μην ευτελίζεται μια ολόκληρη πόλη.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Ασλάνογλου ανέφερε - μεταξύ άλλων - ότι "για τον πολιτικό άνδρα δεν υπάρχει απαγορευμένο μέρος - βλέπε Σώρρας και Ελλήνων Συνέλευσις. Το πολιτικό ήθος δεν αποδεικνύεται με αυτά".

Επί του θέματος ο Δήμαρχος παρέπεμψε στην απάντηση Ασλάνογλου, υιοθετώντας δηλαδή ότι δεν έγινε και τίποτα σοβαρό που ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών παραβρέθηκαν σε μία τέτοια εκδήλωση, με την θεσμική τους ιδιότητα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ασλάνογλου μίλησε και για "όψιμους καταδικαστές", εννοώντας προφανώς τον κ. Μαρκούλη, ωστόσο μάλλον η ιστορία άλλα λέει, αφού - ανατρέχοντας στο αρχείο του InVeria.gr υπάρχει η ανάρτηση με την περίφημη φράση του Αντώνη Μαρκούλη "Σωτήρηδες μπορεί να υπάρχουν πολλοί, Σωτήρες όμως όχι!" (ημερομηνία ανάρτησης 11/10/2016). Ήταν τότε που είχε εισαχθεί ως πρώτο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα μελών της Ε.ΣΥ., για να υπάρξει ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο