Δ. Γκίμας μετά τη νίκη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ: "Είμαστε ζωντανοί"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Αίας Ευόσμου, όπου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ απέσπασε μια σημαντική νίκη, οι δυο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησαν για το παιχνίδι στους δημοσιογράφους. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Αβραάμ Παπαδόπουλος (ΑΙΑΣ): "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς έχουμε αποχαιρετήσει ουσιαστηκά την κατηγορία αλλά θέλουμε και παίζουμε όλα τα παιχνίδια για την αξιοπρέπεια μας και για να κρατήσουμε το γόητρο της ιστορικής ομάδας του Ευόσμου ψηλά. Έτσι κάναμε και στην Καστοριά, το ίδιο και με τον Πιερικό όπως και σήμερα που ο Φίλιππος έπαιζε για την σωτηρία του. Καταφέραμε και σταθήκαμε πολύ καλά αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Στα υπόλοιπα παιχνίδι που μένουν θα προσπαθήσουμε να ευχαριστιόμαστε πρώτα το μπάσκετ και να καταφέρουμε οτι καλύτερο μπορούμε. Να ευχηθώ στον Δημήτρη Γκίμα, που κάνει μια φέτος μια φοβερή προσπάθεια και στο αξιόμαχο σύνολο που έχει δημιουργήσει, καλή συνέχεια."

Δημήτρης Γκίμας (ΦΙΛΙΠΠΟΣ): "Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα Εύοσμου που αν και ουσιαστικά υποβιβάζεται αγωνίστηκε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Η εμφάνιση του ειναι παράδειγμα για όλους μας.  Είμαστε γι αυτό το λόγο πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι για τη νίκη μας. Όπως είχαμε πει ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που συνεχίζουν απτόητοι από τραυματισμούς αρρώστιες και αστάθμητους παράγοντες την τιτάνια προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο πού βοήθησε και είχε και την υπομονή που ζητήσαμε. Ήταν ο έκτος παίκτης μας. Είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και κάτι σχετικά άσχετο. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο