Έκθεση Σκίτσου από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και τον σκιτσογράφο Δ. Νικολαΐδη (26/04) - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Έκθεση Σκίτσου από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και τον σκιτσογράφο Δ. Νικολαΐδη (26/04)


Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης και το McOza-lounge all day, καλούν όλους τους φίλους (μικρούς και μεγάλους) της τέχνης του σκίτσου, να συναντηθούν την Τετάρτη 26 Απριλίου στο γνωστό στέκι της τέχνης στην πόλη της Βέροιας, στο καφέ McOza, στις 19:00, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκθεση σκίτσου εκτός των τειχών της Ευξείνου Λέσχης. 

Το τμήμα σκίτσου γελοιογραφίας της πένας τα καμώματα, θα παρουσιάσει τις πρώτες ασκήσεις αλλά και σκίτσα με θέμα, στην ποντιακή διάλεκτο και όχι μόνο. 

Για το τμήμα σκίτσου και την πρώτη του χρονιά στα εικαστικά δρώμενα της πόλης της Βέροιας θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Σαρημιχαηλίδης Παύλος, ο γενικός γραμματέας Τουμπουλίδης Νικόλαος, ο εκδότης - δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης και ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης. Θα δοθεί ο λόγος στους παρευρισκόμενους για να συμμετέχουν στην όλη συζήτηση. 

Τέλος οι φίλοι του σκίτσου θα απολαύσουν ποντιακές γεύσεις αλλά και μουσική και χορούς. Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');