Η χάλκινη πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Δ. Παπανώτα σε Καλαϊτζίδη και Βοργιαζίδη

Την αθλήτρια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του «Φιλίππου» Βέροιας Δήμητρα Παπανώτα, η οποία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής γυναικών, υποδέχθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 11 Απριλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη την πρωταθλήτρια μας, τις προπονήτριες της κυρίες Κατερίνα Μωϋσιάδου και Ηρώ Χαβιαροπούλου, καθώς και τον πατέρα της Νίκο Παπανώτα, για την εξαιρετική προσπάθεια της Δήμητρας, η οποία έκανε περήφανους όλους τους Ημαθιώτες.

«Εύχομαι στην Δήμητρα, κόρη του φίλου μου Νίκου Παπανώτα και τις προπονήτριες της, πολλές και μεγαλύτερες διακρίσεις για την ίδια και τον «Φίλιππο» μας» τόνισε σε δήλωση του ο κ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος της δώρισε αντίγραφο της ασπίδας και της σάρισας  της Μακεδονικής Φάλαγγας.


Την αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας και της Εθνικής Ελλάδος, Δήμητρας Παπανώτα, η οποία συνοδευόταν από τις προπονήτριες της, Ηρώ Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου, και τον πρόεδρο του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου, Νικόλαο Παπανώτα, δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης 11 Απριλίου 2017 και ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για την πρόσφατη διάκριση της νεαρής αθλήτριας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα στις 2 Απριλίου 2017 όπου κατέκτησε την 3η θέση στην 1η Κατηγορία Γυναικών. 

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τόσο την κ. Παπανώτα όσο και τις προπονήτριες της αλλά και τον πρόεδρο του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου για αυτή την επιτυχία που όπως υπογράμμισε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη και επιβεβαιώνει τη διαρκή άνοδο του αθλήματος στην περιοχή μας. Παράλληλα, τόνισε πως τέτοιες διακρίσεις εμπνέουν και παραδειγματίζουν κι άλλους αθλητές να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα του πρωταθλητισμού ο οποίος είναι συνδεδεμένος με στερήσεις και μεγάλη προσπάθεια. Τέλος, ευχήθηκε στην αθλήτρια υγεία και μελλοντικές διακρίσεις καθώς και καλή επιτυχία στους εκπαιδευτικούς της στόχους.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο