Ήττα - καταδίκη (;) για τη ΒΕΡΟΙΑ από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ


Ήταν ένα σημαντικό για την ΒΕΡΟΙΑ παιχνίδι απέναντι στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ωστόσο το έχασε με 3-1 και πλέον οι ελπίδες της "Βασίλισσας" για παραμονή φαντάζουν... πρωταπριλιάτικο αστείο.

Αν και το παιχνίδι ήταν από αυτά που χαρακτηρίζονται "ο θάνατός σου η ζωή μου", οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο μέτρου του δυνατού να παίξουν ποδόσφαιρο, προσφέροντας αρκετές αξιόλογες στιγμές.

Ένα άστοχο σουτ του Κάλβο (2’) ήταν η πρώτη προειδοποιητική βολή για την ομάδα της Ημαθίας, που απείλησε και λίγο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ την οποία απέκρουσε με δυσκολία ο Ναμάσκο.

Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Τόνι Σίλβα, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις έχασε κλασικές ευκαιρίες. Στο 25ο λεπτό έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως έκανε κάκιστη τελική πάσα στον Γιουσούφ, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (41’) έσπασε ξανά το τεχνητό οφσάιντ, όμως το πλασέ με το αριστερό έφυγε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Λόπεθ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» ένα πολύπλοκο παιχνίδι χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Καλτσάς από μαρκάρισμα του Καλί ακριβώς στη γραμμή της περιοχής. Ο Μιλιάζες σημάδεψε εύστοχα (49’, 1-0) και οι Βοιωτοί άρχισαν από πολύ νωρίς να παίζουν με το ρολόι, κάτι που παραλίγο να πληρώσουν.

Η Βέροια κέρδισε μέτρα στο γήπεδο κι άρχισε να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές ο Παντελής Καπετάνος σημάδεψε άστοχα (66’), όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μακεδόνας επιθετικός δεν λάθεψε. Με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ (η άμυνα των γηπεδούχων «κοιμήθηκε») σκόραρε με τέταρτη διαφορετική ομάδα κατά του Λεβαδειακού κι έκανε το 1-1!

Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου βρήκε άμεσα τις λύσεις. Μία μαγική συνεργασία ανάμεσα σε Γιουσούφ - Καραμπουέ, έφερε σε θέση βολής τον Βασιλείου που έκανε το 2-1 (77’), με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει ξανά σε παιχνίδι που δίνει βαθμούς μετά τα γκολ του στα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννενα, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη.

Η Βέροια βγήκε όλη μπροστά σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσει, όμως στις καθυστερήσεις ο δαιμόνιος Τόνι Σίλβα «τρύπησε» από αριστερά την άμυνα και σέρβιρε έτοιμοι γκολ στο Γιακουμάκη που με κοντινή προβολή έκανε το 3-1, σε μία νίκη που ισοδυναμεί με μισή σωτηρία για τους Βοιωτούς.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο (71’ Καραμπουέ), Γιουσούφ (89’ Καραχάλιος), Βασιλείου (86’ Γιακουμάκης).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82’ Μίλιεβιτς), Τόμας, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ (66’ Κωνσταντινίδης), Καπετάνος.

sdna.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο