Ο αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ημαθία - Τι είπε σε συνέντευξη Τύπου (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (9/4/2017) ο αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία. 

Ο κ. Τσιρώνης δέχτηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων, τόσο συναφή με το αντικείμενό του, όσο και της γενικής πολιτικής σκηνής (μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τη μεταφορά του "Αγίου Φωτός" με τιμές αρχηγού κράτους και την ονομασία των Σκοπίων). 

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση του InVeria.gr σχετικά με τη μη τήρηση του πρωτόκολου εκ μέρους του, καθώς δεν είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, αλλά είχε με υπηρεσιακό παράγοντα της ΠΕ Ημαθίας, τον Δήμαρχο Βέροιας κ.α., ο κ. Τσιρώνης με παρρησία απάντησε πως ήταν λάθος του γραφείου του, ενώ σημείωσε την άριστη συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και τον Απόστολο Τζιτζικώστα.


Τον Υπουργό πλαισίωναν οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τάσος Κωστόπουλος, ενώ παραβρίσκονταν τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου, στο παρακάτω βίντεο:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο