Οριστικό "αντίο" της ΒΕΡΟΙΑΣ από την μεγάλη κατηγορία

Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία δεν κατέθεσε εμπρόθεσμα φάκελο συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, με 1-0 και έστειλε τη «Βασίλισσα του Βορρά» και επίσημα στην Football League.

Ήταν εξαρχής στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος: η Βέροια ήθελε σαν «τρελή» τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό σήμερα, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις (αγωνιστικές) ελπίδες της γι' αποφυγή του υποβιβασμού.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα ήθελε η «Βασίλισσα του Βορρά»: ο Ρότσα αφού πρώτα έριξε δύο προειδοποιητικές βολές (3΄ και 8΄) και είδε και τις 2 τον Καντιμοίρη να του λέει «όχι», στο 16΄ σημάδεψε σωστά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-0.  

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ντόστανιτς σταμάτησε και τον Λόπες στο 23΄ (με τον παίκτη του Παναιτωλικού να σκοράρει στο 28΄ αλλά ν' ακυρώνεται ορθώς το γκολ του ως οφσάιντ), ενώ ίδια ήταν η κατάληξη- με αυτούς τους δύο παίκτες ως πρωταγωνιστές- και στο 38΄ και το 45΄.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της μιας και «καιγόταν» τουλάχιστον για το βαθμό για να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες της για σωτηρία, έφτασε αρκετά κοντά με τον Καπετάνο μέσα σ' ένα τρίλεπτο (64΄-66'), όμως δεν κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ και το τελικό 1-0 δεν άλλαξε.

Κάπως έτσι η Βέροια έμεινε στους 19 βαθμούς, 6 μακριά από Λάρισα και Ηρακλή και «αποχαιρέτισε» τη μεγάλη κατηγορία... 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71' Κουτρομάνος), Ρόσα, Ρέι (62' Μουνιός), Λόπες, Μαρκόβσκι (69' Παπαδόπουλος). 

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53' Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο (78' Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67' Μίλιεβιτς). 

Πηγή: sdna.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο