Μπάσκετ: Πρωταθλητής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΑΟΚ Βέροιας


Μετά από έναν δραματικό αγώνα κι ένα ακόμη πιο δραματικό φινάλε, ο ΑΟΚ Βέροιας κέρδισε τον Φ.Ο. Αριδαίας με 60-59, με ένα καλάθι που σημείωσε ο Πέτρος Μαντσος 4 δευτερόλεπτα πριν την κόρνα και στέφθηκε πρωταθλητής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ!

Οι φιλοξενούμενοι φαινόταν να κρατάνε τον έλεγχο του αγώνα καθώς κατόρθωσαν να πάρουν ένα προβάδισμα 6 πόντων στα μισά το 4ου δεκαλέπτου, απέναντι σ' έναν μαχητικό μεν, νευρικό δε, ΑΟΚ Βέροιας.

Όμως, με την κερκίδα να έχει πάρει φωτιά, την κρίσιμη στιγμή μίλησε η ψυχή των γηπεδούχων.

Μια οβίδα τριών πόντων πέρασε μπροστά 58-57 και συνέχισε να πιστεύει στη νίκη, ακόμη κι όταν η Αριδαία πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ, 58-59, τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη!

Κι ενώ οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων περίμεναν την κόρνα της λήξης για να πανηγυρίσουν, ο Μάκης Τούσας πήρε ταιμ - άουτ και έβγαλε τον άσσο από το μανίκι.

Χρειάστηκαν μόλις δύο δευτερόλεπτα για να τρυπώσει ο Πέτρος Μάντσος στην περιοχή του ΦΟΑ και ν αφήσει τη μπάλα στο καλάθι.

60-59 και ουσιαστικά λήξη!!!

Στα δύο δεύτερα οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν το σούτ απελπισίας, αλλά η μπάλα δε βρήκε ούτε ταμπλό.

Ταυτόχρονα ο αγωνιστικός χώρος πλημμύρισε από τον πάγκο και φιλάθλους που πανηγύριζαν την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος!!!

Οι συνθέσεις:

AΟΚ Βέροιας (Τούσας): Τρομπούκης, Ουσουλτζόγλου, Χρυσάφης, Γκανας, Παμπουλίδης, Βοργιαζίδης, Καπνας, Ιωαννίδης, Μάντσος, Λέφας, Γκεκόπουλος, Γιαννουζάτος.

Φ.Ο. Αριδαίας (Βάτσης): Αμπάρης, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης, Αργυρός, Μπεγλόπουλος, Τόπκας, Αβραμίδης, Ανανίδης, Μακρόπουλος, Στρέπκος, Τζάτσης.

Πηγή: verianet.gr




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο