Λαμπαδηδρομία στη μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας στη Βέροια (video - φωτο) - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Λαμπαδηδρομία στη μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας στη Βέροια (video - φωτο)

Πορεία από την πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας έως την πλατεία Καπετανίδη, όπου υπάρχει Μνημείο της Ποντιακής Γενοκτονίας, έκαναν το λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης (18/5) μέλη Σωματείων της Ημαθίας και συγκεκριμένα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, που διοργάνωσε την εκδήλωση, των Συλλόγων Ντόπιων Μακροχωρίου, Σταυρού "Η Πρόοδος", Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς" και της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Το InVeria.gr μετάδωσε ζωντανά, μέσω της σελίδας του στο facebook την έναρξη της πορείας, ενώ μίλησε ζωντανά και ο πρόεδρος της ΕΛΒ, Παύλος Σαρημιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο σκοπό της εκδήλωσης, αλλά και το πρόγραμμα των υπολοίπων εκδηλώσεων, στη Μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. 

Δείτε το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης και φωτογραφίες:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');